Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Stabil pályára állt az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl1zzOne
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak a UMI Iron telót néztük ki, mert főbb szempontok közé tartozott a fehér szín, nagy fullhd kijelző és a jól látható értesítő led. A fém készülékház már csak a hab a tortán. Jól tudom, hogy ez a teló nem megy Vodafone lte hálózaton Szolnokon és körnékén?
Én Telekomos vagyok, ha magamnak is veszek egy olyan telót, ami nem támogatja a 800-as sávot, akkor az 1800-as sáv elérhető Szolnokon és környékén?Esetleg van olyan, az Iron-hoz hasonló kinézetű és tudású értesítő ledes teló, ami megy 800-as frekin?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest