Hirdetés
Aktív témák
-
Trabby
aktív tag
Azoktól kérdezném akik használnak Full Screen Callert, hogy be lehet az valahogy állítani, hogy ne egy gombot kelljen "megnyomni" hívás fogadáskor, hanem csúszkát elhúzni?
Előre is köszönöm!
-
Trabby
aktív tag
(azért írom újba, mert lejárt a szerkesztés :S )
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a PureCalendarban [link] , hogy tudom beállítani, hogy a widget ne az adott napot mutassa, hanem a teljes hónapot. (és esetleg az aktuális napot pirossal, vagy sárgával.. tök mindegy)
Előre is köszönöm!
-
Trabby
aktív tag
Nah megkérdeztem havert, hogy mi az app pontos neve, és a következő:
SlovoEd Deluxe English - Hungarian.(Beírtam a market keresőjébe, hogy hungarian, és a 4.-5. találta volt.)
rum-cajsz!
Köszi!(ebből látszok, hogy tényleg érdemes vissza olvasni.
)
-
Trabby
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor láttam haverom SGS-n egy olyan angol-magyar szótárat, ami minden nap kitesz egy új szót a főoldalra. (csak az a gáz, hogy nem emlékszem a nevére, ilyenkor meg már nem akarom hívogatni)
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest