- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Trabby
aktív tag
Azoktól kérdezném akik használnak Full Screen Callert, hogy be lehet az valahogy állítani, hogy ne egy gombot kelljen "megnyomni" hívás fogadáskor, hanem csúszkát elhúzni?
Előre is köszönöm!
-
Trabby
aktív tag
(azért írom újba, mert lejárt a szerkesztés :S )
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a PureCalendarban [link] , hogy tudom beállítani, hogy a widget ne az adott napot mutassa, hanem a teljes hónapot. (és esetleg az aktuális napot pirossal, vagy sárgával.. tök mindegy)
Előre is köszönöm!
-
Trabby
aktív tag
Nah megkérdeztem havert, hogy mi az app pontos neve, és a következő:
SlovoEd Deluxe English - Hungarian.(Beírtam a market keresőjébe, hogy hungarian, és a 4.-5. találta volt.)
rum-cajsz!
Köszi!(ebből látszok, hogy tényleg érdemes vissza olvasni.
)
-
Trabby
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor láttam haverom SGS-n egy olyan angol-magyar szótárat, ami minden nap kitesz egy új szót a főoldalra. (csak az a gáz, hogy nem emlékszem a nevére, ilyenkor meg már nem akarom hívogatni)
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest