Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"kevés a tárhely"
Én is ezzel szívok, pont most. A 180 megából (Galaxy Ace) a telepített alkalmazásokat kábé 60 megáig tudom összeszámolni, és mégis csak 25 mega szabad van. Végignézem, tudok-e gyorsítótárat törölni, de egyik alkalmazásnak sincs gyorsítótára.
Újraindítottam a telefont, és rögtön 77 mega szabad helyem lett.Ez most akkor ilyen windowsos javítás volt?
Lépjünk ki, lépjünk be, hátha jó lesz? Arról volt szó, unix alapú rendszeren ilyenre nincs szükség
Lehet, hogy Bill Gates 15-20 évvel megelőzte a korát, amikor a Windows 3-nál már ilyet mondott?
Aktív témák
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest