- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Keresztapper #19567 üzenetére
Most mit kell ezen annyit lovagolni? Én csak arra utalok, hogy ha még jogilag teljesen elfogadott is a felvétel, ez akkor is egy borzasztó etikátlan dolog, és annyi de annyi ember csinálja, hogy felfordul a gyomrom a mai világtól, hogy ilyenekhez kell folyamodni a nagy versenyben a kis forintocskáért. Mi jön ezután? Egymás lelövése?
Véleményem szerint ez undorító akárki is akármit mond.
Vannak esetek mikor igaztalanság miatt kellhet. De nem ennyi esetben mint itt előfordul.
Ha ennyire gáz van, nem egymás beszélgetését kellene felvenni, hanem odébbállni tisztább környezetbe.
Ez tök olyan, hogy ha koszos az utca, akkor én is csak úgy kidobom a szemetet, mert elfér?(Ja és nem mutogatok jogszabályt mert nem a jogi oldala izgat ennek , hanem ez az erkölcsi, az meg nem papíron, hanem fejben dől el.)
-
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper #19567 üzenetére
bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet. - Na és ez az, amibe elég gyakran bele lehet kötni (csak egy jó ügyvéd kell
)
Egyébként meg nekem volt egy kissebb sztori anno, mikor még ex-főnököm ki akart rúgni, ha nem szolgáltatok be a cégnek egy bizonyos terméket, amit Én nyertem (a cég olyan termékekkel foglalkozik)
Én meg vettem "felfelé" ezt a kis csevejt (persze nem tudott róla), aztán ügyvéddel beszélés, és azt mondta, hogy még én járnék pórul ha a beszélgetést bíróságra vinném.
(Végülis nem lett belőle semmi, se kirúgás, se termék beszolgáltatás
)
Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest