- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33628 üzenetére
Nincs is abban semmi rossz ha valaki hisz a mesékben. Meg a "bencsmarkokban."
ui: És azt tudtad hogy engedélyezett még 1 magot a procidban és felszabadított +512 mega ramot?
ui2: Jah, és aki használja, annak az akkuideje is nő, illetve ha a szlaszámunkat megadjuk, minden hónapban utalnak rá a használat miatt.
On:
Ne feledjétek, Cerberus Anti Theft akció ma éjfélig: #33373 !!! -
TRob1
veterán
válasz
gatto_ #33621 üzenetére
"Rootolt telón ki lehet vele váltani az Adfree-t, mert a tűzfalával egyenként lehet beállítani az alkalmazásokat, hogy kapjanak-e netet vagy sem"
Jah, tényleg kiváltja, főleg ha olyan programból akarsz reklámokat szűrni, amihez net is kell.
És miért is jó egyenként játszadozni minden egyes appal, ha vmi automatikusan megcsinálja mindig mindenre?
-
TRob1
veterán
válasz
dropopi #33605 üzenetére
Olvasnivaló !!!
(Azért köszi)
-
TRob1
veterán
válasz
Fairplays #33570 üzenetére
Ha a legtöbb progira szükséged van, akkor meg örülni kell neki hogy így csinálja, ettől csak gyorsabban indulnak.
Ha nem tervezel teló váltást, akkor sajna marad az a verzió, hogy elfogadod az Android működését (mivel a másik verzió, azaz hogy folyamatosan ezen rágódsz/tűnődsz/dühögsz..stb., az hosszútávon nem nagyon éri meg az idegrendszerednek)
-
TRob1
veterán
válasz
leftyke #33521 üzenetére
Na most megmutattad mennyire is vagy "igényes"... pff. Mást inkább nem is fűzök hozzá, mert a végén még bannolnak engem a te "igényességed" miatt.
De azért egy infó a végére: Az érintőképernyős telefonokat bizony meg kell érinteni majd minden művelethez, játékhoz, alkalmazás használatához, bármennyire is igényes vagy.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #33513 üzenetére
Hehehe.
-
TRob1
veterán
válasz
basaja #33480 üzenetére
Kipróbáltam én is, tényleg gyors... egyelőre csak a ph-t néztem vele, meg a Metal Hammer oldalát (hammerworld.hu), de már itt olyan problémám volt, hogy az elején nem mutatta a hirdetéseket mikor belépek az oldalra (nem mintha érdekelnének
), de pl. a cikkekben a videokra nyomva jött az üzenet: Nem támogatott! (xy által használt protokoll nincs támogatva)
Vki tudja mi ez? Gyárival és Boat Browser Minivel nincsenek ezek a jelenségek, ott megy szépen.Illetve nem mindig vette a "duplakattra" a nagyítást, ha elkezdtem 2 ujjal nagyítani kicsit, akkor meg rögtön. Egyelőre ennyi a "tapasztalat".
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #33469 üzenetére
Kimaradt egy s betű. Ez nem isgazság!
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #33466 üzenetére
Nincs mit. Ahhoz pont kell.
(#33465) Bobby G.:
Jaja. És még mádzsár nyelvű is mádzsár emberektől.(külön plusz pont hogy lehet fejtetőre is állítani, mert Pengébe fejjel lefelé szerelik a kijelzőket.
)
(#33464) Mr X:
Jahm, általában csak akkor megy sztem. -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #33460 üzenetére
Igen, CM (Természetesen
). De akkor Mort alatt miért nem müxik?
Vagy azért kell hozzá hogy az app is tudja, nem csak a Rom? Nem vágom.
(#33461) Mr X :
De PlayerPro ezekszerint tudja CM nélkül is?szerk: háháhá, hát hogyne tudná a Mort is.
Jegeltem a rombéli zenélőt, az n7-et és a playerpro-t is, és már müxik is.
Ezekszerint a többi elnyomja szegény Mortit.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33435 üzenetére
Na nekem olyan sincs. Ha megy a zene, megy a Lockscreenje is, és elég ennek az Unlockja, semmi mást nem kell (nincs olyankor gyári).
(#33434) hunfatal:
Tudom hogy nem mondtad, meg remélem nem is gondoltad ()
Csak úgy mondtam, hogy jobban elhiggyétek. Na mingy lesz vid akkor mind2 dologról, csak befejezem vacsit. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33420 üzenetére
Szerintem alapból tudja, nem kell állítani. Lockolva van a képernyőd, akkor hosszan nyomva a le vagy fel hangerőgombokat, lépteti a számot.
(#33416) hunfatal:
Nah, megvolt a PlayerPro teszt, és nem lesz a kedvenc lejátszóm, az tuti. A számomra egyik fontos dolgot ez se tudja (vagy nem találtam), az album léptetést. Sztem nem egyszerű a kezelhetősége. Vicces hogy van millió méretű widget hozzá, de gyak. mindegyik ugyanaz, alapfunkciókkal. Se itt, se zárképernyőn nem tudok albumot léptetni (vagy mondom, lehet hogy nem találtam meg). De még magába a programba se olyan egyszerű mint Mortba vagy N7-be (ami sajna szintén nem tudja ezt az alap kis widgetjén - ami valszeg bővülni fog a nevéből ítélve -, se a zárképernyőn).
És biza a hang minőségét se merném jobbnak mondani (kicsit se). De mivel Blade-em van ezt nem állíthatom általánosságban (amit xarnak mondanak zene terén, de sztem meglepően jól szól a Sennheisser CX300-II fülessel). Viszont számomra nem ér pénzt, semennyit(
na jó, nem is vettem meg, de úgy se kell).
ui: És a fentebb taglalt miatt se lehet azt mondani hogy többet tud (inkább vmivel többet, vmivel kevesebbet). Kinek mi a lényeg...
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33417 üzenetére
Hehe, már a rövidke kis próba alatt meglett nekem.
(#33416) hunfatal :
Na kipróbálom a PlayerPro-t is (még sosem láttam/hallgattam "élőben") A számléptetés hardveresen az jó (n7 is tudja, Morti sajna "még" nem), meg persze az is ha tényleg jobban szól (a telefon rázása az nem vonz)
-
TRob1
veterán
válasz
Speeedfire #33408 üzenetére
Törlöd az Alkalmazások menüben az Opera-nál az Alapértelmezést.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #33405 üzenetére
Mi az istent tudhat kevesebbet egy ilyen feature listával (amire tényleg szüksége is van az embernek)?
Ezek a kevesebbet tud szövegek szvsz már annyira elcsépeltek minden szinten.
Mit csinálsz/csináltok egy zenelejátszóval hogy ez a tudás kevés? Mit kell még tudnia egy lejátszónak amit a többség használ is (és ha nincs, nem tud aludni?Vagy nem tud zenét hallgatni)? Komolyan kérdem. Légyszi sorold fel (ne más, hanem te
) Ha megvolt, utána már jöhet mástól is a lista bővítés.
(Ráadásul szerintem a létező összes player tud Lejátszani, megállítani, előre és hátra léptetni, a telefonon meg lehet hangerőt állítani)
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #33351 üzenetére
"Tehát a Go Launcher kell hozzá" - GoWeather az egy különálló app, tehát a GoLauncher nem kell hozzá.
ui: A Go appokhoz nem kell a GoLauncher (GoSMSPro, GoContactsEx, GoWeather, GoKeyboard... mind különálló app, bármilyen Launcherrel használhatók)
Vannak GoLauncher kiegészítők, amikhez meg persze kell (értelemszerűen), mint pl. GoConatctsWidget... -
TRob1
veterán
válasz
defymoto #33330 üzenetére
Letöltöd a Marketből (ha ICS van a telefonodon).
(#33332) vétó :
Megelőztél.(Vagy megkéri gugliékat, hogy készítsék már gyorsba el a többi droid verzára is)
(#33335) defymoto :
Akkor Chrome se (legalábbis egyelőre tuti nem) -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33327 üzenetére
Nem tudom. 2 félével próbáltam (1 magyar 1 usa hogy legyen esetleges hangzásbeli minőségkülönbség "a pénz miatt" a zenék között
), de tényleg nem tűnt ki különösebben semmi. Dobd már fel és hasonlítsd össze a kettőt (nem tart semeddig). Most már kiváncsi vagyok, te melyik előnyére hallasz vmit (ha hallasz). Azért majd még lehet hogy vmi "kifinomultabbal" is kipróbálom, mondjuk a Metallica-t a San Francisco-i szimfónikusokkal.
/
-
TRob1
veterán
Bocs, közben lejárt a szerk., de a kedvedért most teszteltem kicsit mégiscsak. Ha hiszed, ha nem, hangerőben és minőségben se veszek észre különbséget a 2 között, csak annyit, ha leállítom az n7-et, ott van vmi kis visszhang míg Mortnál meg nincs. De mint mondtam is, nem vagyok vmi vájtfülű... és eleve rock zenét hallgatok (lehet ha vmi csilingelőst hallgatnék, kitűnne vmi minőségbeli különbség, de hangerő akkor is ugyanannak tűnik. eq-t nem piszkáltam sehol, az nem az én világom, nem érdekel, legtöbb esetben jobb szeretem kikapcsolva)
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33322 üzenetére
Nem vagyok egy vájtfülű, akusztikus balladákat vagy klasszikusokat hallgató - telefonon "flaccoló" - egyén, úgyhogy bőven jó Mort a kis Sennheiser fülesemnek, n7-et meg nem is hallgattam meg vele (mármint fülesel), úgyhogy nemigen tudok erről nyilatkozni... de az biztos, hogy egyik se szól annyival jobban 1 telefonon, hogy bármelyikért is pénzt adjak (akkor már inkább hallgatok külön mp3 lejátszót
). Persze mindez csak az én szerény kis véleményem.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #33155 üzenetére
Na közben azért én is rákukkantottam erre a box-ra. Nem is tűnik rossznak, webes felületen PC-ről is minden pakolható/módosítható...
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #33155 üzenetére
Én meg az aláírásomban lévő 2 dolgot használom, és perpill van 60giga tárhelyem (min.us 49Gb, dropbox 11,25Gb). Mind2-höz van PC-s meg Droidos kliens is, ennyi hely meg bőven kiszolgál (az igaz hogy az elején nem rögtön ekkora tárhellyel indultam, de nem is vagyok telhetetlen.Türelem tárhelyet terem.
) Jah, és ugye Full Ingyenes mind2.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #33019 üzenetére
Nimbuzz-t próbáltad már? (Lehet vele "hangdumálni" is)
-
TRob1
veterán
válasz
enginev3.0 #32899 üzenetére
Ezzel a mobilism linkkel? Végül is ha repülni akarsz a fórumról, akkor maradjon...(#32901) Mr X:
Jaja, láttam én is, valszeg azt.(#32902) enginev3.0:
Gondoltam hogy félrement, ezért is írtam gyorsba hogy javíthasd.(#32896) tomlac14:
Valszeg igen.(20-án? Akkor volt "hasonló" nevű gmailes reg)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #32875 üzenetére
Szerinted okos dolog, szerintem meg nem, mivel a játék is csak szoftver/alkalmazás... és itt is tudott róla beszélni aki akart (mivel ez is kibeszélő topik)
Ne nyissunk külön topikot a Launchereknek is? Vagy az időjárás widgeteknek? Ezekből lassan annyi lesz mint a játékokból együttvéve.
De mivel van ilyen, játékosoknak adott a lehetőség... most legalább tudnak már róla.(Én se tudtam hogy létezik, mondjuk engem nem is érdekelt, ezért nem is kerestem)
-
-
TRob1
veterán
válasz
Potyka03 #32864 üzenetére
".Gondoltam nyitok egy ilyen témát,ha már szoftveres topic van"
Nemtom volt-e értelme a külön topiknak (vagy egyáltalán engedélyezik-e), mivel az alkalmazás-ba meg a szoftver-be a Játékok is beletartoznak... ha a játék nem hardver, akkor szoftver
(de ha innen 1az1be száműzzük a játékokat, akkor jó
)
Csak mikor arról beszélünk hogy kinek milyen app van a telefonján, vagy épp mik az akciósak, akkor felét ide írjuk, felét meg oda?
Én zárnám. -
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #32831 üzenetére
Nem nevetek. De remélem sírnom se kell hamarosan.
Érdemben nem tudok sokat hozzászólni mert nem fészbúkozok, de 1 böngészőcsere lehet hogy jót tenne (pl.: Boat Browser Mini. Elég gyors.)
Vagy egy zenelejátszó csere (csak próbára)
Esetleg a gyári fészbukk app cseréje mondjuk a FriendCaster-re (már ha azt használod, mert többektől olvastam máér hogy nagy rakás ...) -
TRob1
veterán
válasz
decoati #32813 üzenetére
Jóvanna, csak pojén vót!
(Mondjuk szerencsére én már vagy 5 éve nem láttam XP-t se itthon, se a környezetemben. Jah, és félreértés ne essék, csak az XP-t nem szeretem, sosem szerettem, nem magát a Windows-t. Párszor már gondolkodtam ill. próbálkoztam Linux áttérésre, de aztán mindig maradt a Win. Win7-tel tökéletesen elégedett vagyok (mondjuk Vista-val sem volt soha semmi bajom
))
(#32814) molnarpeter :
Komoly? Warci? Az jóó (volt annó)Jumpert meg kicsit "összecsomagoltátok"?
Az viszont nem jóó.
(#32815) zho-lee :
Win7 alá? Olcsóbb alá a vas, mint a telefonod... -
TRob1
veterán
válasz
molnarpeter #32809 üzenetére
Tudtam ám
(Csak nem sejtettem
)
Olyat még használ vki?
(Habár, még Wartburgot is lehet néha látni az utakon
)
(#32810) .:LoMAX:. :
Ez tetszik. -
-
TRob1
veterán
De nem csak ez miatt nem ajánlott mindent az sd-re... pont a napokban írta vki, hogy minden újraindítás után ki kell választani a billentyűzetet, akármit csinál... a végén meg kiderült, azért mert sd-n volt. De írtak már több furcsaságot is, ebben a topikban is...
-
TRob1
veterán
válasz
Canonfan #32627 üzenetére
Az valszeg pont nem lesz oké, meg semmi más se ami úgymond a rendszer részévé válik (mert ugye a bill.-t pl több más alkalmazásban is használod) Ha nem akarsz különféle anomáliákat, akkor csakis teljesen önálló appokat pakolgass át: játékok, widget nélküli appok, egyéb mindentől független appok... (szebben én nem bírom leírni, majd vki más
)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32602 üzenetére
Telefonon nem is kockáztatnék ilyesmit sztem, max PC-n.
(De most gondolkodván, asszem ott is kihagyom, mivel ha netán vki mégis "bejut", akkor az összes helyet látja ahol jelszavakat használok, enélkül meg az isten se tudja hol milyen jelszavaim vannak (csak én
) Azért köszi.
-
TRob1
veterán
válasz
whited #32590 üzenetére
De egy launcher témához nem tartozik óra. És írják is, hogy : "clock widget: BobClockD3"
(#32592) whited:
Külön alkalmazások az órák. Katt itt fent a nevére, és töltheted a MArketből. -
TRob1
veterán
válasz
Gedeon31 #32561 üzenetére
Teljesen jó, mindig csinálja amit kell.
(Éjjeltől reggelig minden nap repülőmódot intéz nekem, meg néha-néha némítást)
(#32562) hunfatal:
2 pontot írtam, vagy ez vagy az(és a második pont pont igaz rád --> "mert jól néz ki az órája "
És valld be, egész életedben együttvéve nem érdekelt annyit az időjárás, mint mióta megvan az okostelefonod.
)
-
TRob1
veterán
válasz
BEKAvarangy #32550 üzenetére
Bocs de előzmények olvasása? Azért használja angolul, mert tele van "szar" fordításokkal/ferdítésekkel.
És eleve nem az időjárás miatt használják az emberek ezeket az appokat, hanem mert 1)Most ez a divat 2)Mert szerintük jól néz ki
Úgyhogy szerintem te is a "nagyon jól kinézőt" válaszd a "nagyjából pontos" helyett. -
TRob1
veterán
válasz
Árpád78 #32484 üzenetére
És mindennek mi köze az Androidhoz?
Inkább a telefon saját topikjában próbálkozz... -
TRob1
veterán
válasz
domerator #32472 üzenetére
Ez most pont nem hülyeség, simán lehetne: GPS-alapú lesz a BKV utastájékoztatása
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32466 üzenetére
Tőled is és olyanoktól is kérdezném akik több lejátszót teszteltek már, hogy a MortPlayer hogy viszonyul a többi "ismertebb" lejátszóhoz? Már ha néztétek/próbáltátok... Mert nekem ez bejön, de nem is igen tesztelgettem mást (régebben PowerAmp-ot de nem tetszett, illetve WinaAmp-ot ami tetszett, de Mort jobban). Viszont nem mélyedtem bele alaposabban a hangzás/hangerő/dinamika stb. összehasonlítgatásokba. Köszi.
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32462 üzenetére
Persze, ha vkinek folyamatosan fontos az előrejelzés, úgy oké. De mondjuk a widget akkor is felesleges sztem: ma látom a holnaputáni időt egyszer, akkor egész nap tudom a holnaputáni időt, meg holnap is fogom tudni az utána napit. Erre bőven elég egy ikon, amire 2-3 naponta tapizok egyet (tapiznék ha szükségem lenne rá). Nah de mind1. Még szerencse hogy minden ember más és más, ez a szép a dologban.
Ugye kinek a pap, kinek meg a lánya...
Természetesen nem tilthatom meg az időjárás widgetek használatát senkinek (de megtenném ha tudnám, és órából is max 2-t engedélyeznék 1 telefonon a sokaknál szokásos 3 helyett
Lenne ám totális diktatórizmus
)
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32457 üzenetére
Nálam Pécsre meg GoWeather pont jót mutatott mindig, mikor használtam pár hétig. Ugyanazt mint a win7-es widget... szerk: asszem mindkettő Foreca (de már 1általán nem használom, mindig kinézek az ablakon, ha annyira előrejelzés érdekel - amiben megintcsak nem annyira hiszek mivel nyáron nagyon pórul jártam -, ott van a net ahol mindennap lógok/meg ti is. Ezért külön akksi/memó fogyasztó app/widget felesleges szvsz)
-
TRob1
veterán
válasz
BEKAvarangy #32451 üzenetére
És ha kinézel az ablakon milyen idő van? Kellenek neked ezek az appok biztos? Nem zabálják az optimusod akkuját?
És hogy bírja ha zenét hallgatsz? Illetve melyik appot ajánlod zenére és miért? -
TRob1
veterán
Annyira ismerős ez az írás stílus, mostanában több hasonlót is láttam... csak nem megint az "idegenek"?
(#32260) porse:
Nem olvashatom a többi topikot?(Nem is szóltam senkinek, és nem is fogok, míg abban a topikban nem lesz jelen, ahol én is.
Csak kiv. vok mit gondoltok
)
-
TRob1
veterán
válasz
Magnat #32209 üzenetére
OS-ek között nincs, de van máshol: Android OS-t használók szakmai topicja
szerk: Jah, a problémára sajna nem tudom a megoldást (esetleg csatornaváltás a routerben?
).
-
TRob1
veterán
válasz
basaja #32053 üzenetére
Az meg hogy lehet?
Egyiket se?
szerk: Parancsolj.
-
TRob1
veterán
válasz
Probert75 #32032 üzenetére
Nem fogyaszt semmivel kevesebbet (én is használtam és semmi ilyesmit nem vettem észre, de pont itt is írta vki hogy Go val és ADW vel is kb 3-3 napot bír neki. Aki a folyamatosan futó, tehát állandóan fogyasztó appoknak hisz, annak meg úgy kell
)
ui: Én pl. nem is szeretem
Akkor inkább Launcher Pro (De természetesen maradok Go-nál, hisz semmi bajom vele)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
bencus3 #31919 üzenetére
Ha beállításokat akarsz menteni bármivel is, ahhoz eleve kell a "rootmumus".
(#31920) mefistofeles:
Sztem Zeam-hez nincs semmi ilyesmi, az nem arról szól. Az a "fapad" launcher. Gyors, stabil, "eccerű mint az ecceregy"(Speciel Én személy szerint soha nem is használnám, mert mindenben utálom a fapadot.
)
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest