- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
memkarin az ".estrongs" mappában van egy "tmp" mappa tele apk-val, ezt törölhetem?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A handcent elkezdet kinlódni. Nem jelez, ha smsem jön. Abból látom, hogy az ikon mellett ott egy kis egyes (amít különben is kikapcsltam)
Ha az értesítési Beállításoknál tesztelem, akkor azt csinálja, amít, beállítottam -
RootRulez
félisten
válasz
droti25 #10548 üzenetére
Nekem ez a
Call Control van, de sose jókor jelez. .D Van hogy fél percnél, van hogy még fel se vették (csak kicseng) és már csipog. Szóval egy ilyen program engem is érdekelne...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mára volt egy naptárbejegytzésem, amihez 2 figyelmeztetést is bekapcsoltam. Egy órával előtte és 10 perccel előtte. Na nem csipogott 1x sem
Jorteval csináltam... -
RootRulez
félisten
Vki hekkelje meg az oldalt és rakja ki címlapra... Amúgy meg akit érdekel az most itt van és olvassa.
-
RootRulez
félisten
válasz
CoolBoy323 #10053 üzenetére
Csak megerősítettelek, két szavazat már lázba fogja hozni és szalad is a marketre.
-
RootRulez
félisten
Köszi srácok, én meg mindhárom menüpontot lenyomattam.
Akkor elég lett volna a 3.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Titanium Backup-banl, mit kell elindítanom (melyik menüpontot/műveletet), hogy a programok és a "mentései" (játékok állása, progik beállítása) is backupolva legyenek?
Üdv: RR
-
RootRulez
félisten
dupla
-
RootRulez
félisten
na!! most komolyan, képkezelő - rajzoló progit lécci!
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
tudtok ajánlani nekem valami frankó képszerkesztőt? kicsinyítenék, meg vágnék, ilyesmi...
lehet rajzolgatnék is...
-
RootRulez
félisten
Online Vasútmenetrend Eddig tetszik...
-
RootRulez
félisten
válasz
Sir Sparrow #9628 üzenetére
:s Nem találom, pár napja frissítettem ezt is markeről, de azért ennyire nem... Nincs ilyen menüm a progiban.
Ez Call Meter 3G, de korábban vhogy beállítottam
-
RootRulez
félisten
válasz
Sir Sparrow #9617 üzenetére
Majd minnyá bekapcsolom, lehet nem 60/60.
talán 1/1?
-
RootRulez
félisten
válasz
Sir Sparrow #9613 üzenetére
Most nincs bekapcsolva a telóm.
De Call Meter 3G-nél úgy rémlik, hogy az egyik opciót a tarifabeállításoknál (az opcióra nem emlékszem) 60/60-ra kell állítani...
-
RootRulez
félisten
TV24-et használom már jó ideje... Sorba raktam anno a csatornákat, ahogy a TV-ben jönnek egymás után... De most összekavarta a csatornákat, feltettem a HIR24-et, abba hátha jó, de ott is az összekavart lista van. Ami érdekes, hogy a TV24-ben a csatorna lista beállításban jó sorrendben vannak a csatornák, de amikor nézem meg nem.
Szóval amint látjátok a két sorrend nem éppen egyezik.
-
RootRulez
félisten
Én a
SoundHound-ot használtam arra, hogy csekkoljak egy zenét, aminek nem tudtam a címét. Igaz az nem a saját rádiójában ment, hanem hallottam épp vhol. De gondolom kihangosítva hallja a rádiódat is és azt is elemezni tudja.
más:
Amikor kerestem hírprogramot, nem hotl hír24, legalábbis nem talátam androidra, ezért FN ment fel... De most látom van hír24 is...
-
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas #9590 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a település beírása helyett bepipálom, hogy (talán) geolocation, ekkor bedob egy ablakot, ahol engedhetem a programnak, hogy use wireless connection vagy mi.
ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni...
-
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas #9588 üzenetére
Beautiful Widget?
-
RootRulez
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #9558 üzenetére
Szerintem tedd fel az Anysoft keyboard-ot, mellé a magyar bill-t az tuti tartalmaz
-
RootRulez
félisten
Azért ragaszkodok ehhez, mert ezzel mérhetem perc alapvonal a hívásokat úgy hogy barátnőmmel féláron beszélek és bizonyos számokat ingyen hívok. Szóval tökéletes hívásokra és netmérésre is... Csak nem tom mennyit ehet...
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
ti használjátok a call meter 3g programot? mennyire eszi az aksit? -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ha én most leszedem a skype-ot a telómra akkor nagyon beletelepszik? Pl rémlik olyan, hogy hívnák és rákérdez hogy skypeval hívjam-e vagy ilyesmi...
-
RootRulez
félisten
Ha felrakok egy játékot, miért kell neki a Phone Calls is?
-
RootRulez
félisten
SiMi Clock Widget tud 1x1-es időjárást... És átláccó is, ha olyat akarsz.
Nekem ez van.
más: ez a háttér nincs meg valakinek?
-
RootRulez
félisten
válasz
Brown ügynök #9122 üzenetére
ha mást ne, levédve a fájlkezelőket az előbb említett programmal és amíg a telefonban van a kártya nem férnek az SD-hez.
-
RootRulez
félisten
válasz
Brown ügynök #9120 üzenetére
Van ez az App Protektor, én ezzel védtem le pár programot pl a facebook alkalmazás, mert egyszerűbb beírnom 4 számot, mint külön bejelentkezgetni... Mem kártyát nem tom le lehet-e vele...
-
RootRulez
félisten
Feltettem a Titaniumot, de azt írja induláskor, hogy nem kapott root jogokat. Ellenőrizzem, rootolva van-e a rom és tartalmaz-e vmi busybox-ot...
Rootolva van, de mi az a busy box vagy mi lehet a gáz?
...
Na találtam a problémák menüben, egy gombot, amivel be tudtam szerezni ezt a busybox-ot, ez amúgy mi?
-
RootRulez
félisten
Másik kérdés:
Titanium Backup vagy MyBackup Root?
-
RootRulez
félisten
Halihó!
Szerintetek a(z advanced) task killer vagy a(z advanced) task manager a hasznosabb?
-
RootRulez
félisten
Missed Remindert lesd meg.
-
RootRulez
félisten
válasz
CoolBoy323 #8929 üzenetére
29-es szint volt eddig a legkeményebb...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
köszi mindenkinek, pelróbálkozok :-)
-
RootRulez
félisten
sziasztok! mondtok nekem egy vízszint Mérő progit? üdv
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #8727 üzenetére
Be van állítva... Úgy zajlik, hogy kiírja fent, meg hangot is ad, de utána eltűnik, tehát ha nem vagyok telefonközelben vagy nem hallom a jelzést, akkor addig amíg be nem lépek a programba, nem látom, hogy jött emailem.
A Led is felvillan (arra a pár pillanatra) lilán, de ennyi.
Nekem Handcenthez fent van a magyarítás és az "á" betű is egy karaktert és, mint a többi "hagyományos" betű...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A K-9 Mail kliens eddig se rakott ki ikont az értesítési területre vagy én állítottam el valamit?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mivel lehetne a könyvjelzöket exportálni/importálni? Az lenne a lwgjobb, ha különböző böngészők között is menne...
-
RootRulez
félisten
Na, senki nem használ valami progit, amivel lehet beszélni az Xfire partnerekkel?
-
RootRulez
félisten
Nem akarok elfogultnak tűnni meg akármi, de már semmi sem vinne rá symbianra.
Pedig pár éve még attól voltam elájulva... De most már az androidhoz képest semmivel se tud a szememben többet egy zárt oprendszeres telónál.
Ezt csak gondoltam beböfögöm,mert jólesik...
-
RootRulez
félisten
Ti milyen torrent programot használtok? Nálam néha úgy belassítja/megfagyasztja a telót, hogy az csak na.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #8390 üzenetére
Na meg is találtam a nekem valót:
Lehet választani előre legyárttot profilok közül (én is létrehozhatom/módosíthatom őket) és kitehetem widgetnek.
Jeanne99 Köszi, de ennyire meg nem akartam belemerülni, hogy minden ficsőr hangerejét külön lehessen. A lényeg az volt, hogy a lehető legkevesebb "gombnyomásra" átállítódjon a hangereje a telefonnak. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Profilmenedzselőket keresgélek, ti mit ajánltok? Végül is a célom annyi lenne, hogy ki lehessen pakolni ikon vagy widgetként és bejönne valami amiből lehetne legalább 3 (akár előre beállított) hangerő közül választani. Tehát nem akarnám hogy profilonként más csengőhangom legyen, csak legyen egy néma, egy közepes és egy hangos profilom, ugyanazokkal a hangokkal, de ne kelljen az oldalon nyomkodnom a hangerőgombot 5x hozzá.
Megnéztem ezt a profile managert jó lenne, de nem lehet átnevezni benne a profilokat.
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #8300 üzenetére
Jobb klikk a másik oldalon a képre és "kép címének másolása" ekkor megvan a kép URL-je. Lent kép gomb -> Felugró ablakba linket beilleszt és itt a kép.
Utána írod a progi nevét és a mielőtt linkre kattintasz a progi nevével a kép kódját is kijelölöd:
[IMG:http://lh4.ggpht.com/Ql7Syc-JHfIEh--RdVtaDV0o9IirODcPs_iw6Drhb2de_LzGLfFQ8_QbpqUpecq_rDMbLBybTPMy6kRHTw=s48][/IMG] Go!Chat, ezt kijelölve link gomrba kattintasz és linkeled az oldalt.Az egész kódja:
[L:http://www.appbrain.com/app/go-chat-for-facebook-%28ads%29/com.spartancoders.gtok][IMG:http://lh4.ggpht.com/Ql7Syc-JHfIEh--RdVtaDV0o9IirODcPs_iw6Drhb2de_LzGLfFQ8_QbpqUpecq_rDMbLBybTPMy6kRHTw=s48][/IMG] Go!Chat[/L]A lényeg, hogy a képet is jelöld ki, mielőtt csinálod a már eddig ismert linkelést...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Gyári gmail kliensben hol állíthatom be az automatikus szinkronizációt? Van maikor zonnal szól, de van, hoyg órákkal a levél érkezése után.
-
RootRulez
félisten
Ebben a Zeam launceherben ki lehet kapcsolni, hogy fent a kis pöttyökkel jelölje, hanyadik oldalon vagyok?
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fujifilm X
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest