- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Dottore #38332 üzenetére
De miért? Mondta azt is hogy ne legyen program? Gondolom hardveresen gondolta hogy ne kelljen más, és nem szoftveresen.
Sztem csak az a lényeg, hogy wifi-n keresztül át tudja tolni a cuccot, router nélkül... Bowdenes neten lóg a lapos, és arról/arra átjuttatni a cuccost a telefonra/telefonról nem bt és nem usb kábel segítségével. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #38284 üzenetére
Én használom a telefont, nem gyönyörködni meg szépségversenyre vettem.
(Eleve utálom ezeket a most divatos minimalista fos felületeket, használhatatlanok, de legalább csúnyák
EZ is csak egy divat ami hirtelen mindenkinek megtetszett, persze használat szempontjából nulla)
szerk: Szókirakós: Bejött vmi kék felület Fugo felirattal, meg szólt a zene, jött vmi menü és fc. Telefonban és sd-n is, úgyhogy már ment is a kukába.
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #38282 üzenetére
- "Egyszeruen katasztrofa, folyamatosan FC, vagy szimplan lefagy, arrol nem is beszelve hogy valami komoly gond lehet vele, mert 5 perc alatt ugy felheviti a telefont (galaxy s2) hogy tukortojast lehetne sutni rajta..."
- "Sajnos nagyon sokat fagy ki..."
- "BUGOS DE ROHADTUL"
- "bugos mint a szar"
- ...
Asszem nem a Go-val van a gond.
szerk: Úgy, hogy amit használok azok kinn vannak a home képernyőkön... és eleve az ikonokat is úgy teszem ki hogy a home-on nyomok hosszan... appdrawert csak akkor használom nagy ritkán, ha esetleg olyan vmi kell amit nem szoktam használni, csak max alkalomadtán... (ezért nem is érdekel hogy milyen gyors az appdrawer, vagy milyen effektek vannak, van-e "vízesés" ... stb)
-
TRob1
veterán
Nem is mondtam hogy használd, én azt mondtam hogy "rossz"
2 perc alatt "simán" át lehet nézni az összes menüpontot, beállítani ahogy nekünk megfelelő, és utána kipróbálni.
Mondjuk én a Handcentre meg a Pansira is rászántam 2-2 hetet.
De végül is amennyi sms-t én írok, arra akár a gyári is elég lenne (sztem átlagban havi 1 max 2-t
)
-
TRob1
veterán
Írd be a keresőbe hogy Handcent. Majdnem mindenki azt használ. Ami neveket kidob, mindnek kezdj el privizni.
szerk: Rögtön kezdd dokee-val, ő most pont itt van!
(#38158) Zsolt_72:
Dehogy népszerűbb! A Go "csúnya-rossz" sms app, me nem dönti a mi kis világnyelvünk ékezeteit balra, hanem úgy írja ahogy helyes.Na ezé a
fiftycentHandcent a menő, yo. -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #38125 üzenetére
Ááá, akkor ez vmi tévé szerűség. Mert ugye a tv-t nézzük, szoktuk is sörözés közben kommentálni a haverokkal hogy ez vagy az a mell milyen jóóó, de végülis mind1, mert általában az összeset lájkoljuk (ahogy a sört is
)
(#38127) Canonfan:
Csak Én használom néha-néha (ritkán).
Lockscreen-je van, frankó sztem, és akksit nem eszi, a többit nem tudom. -
TRob1
veterán
válasz
rinike #38100 üzenetére
Én nem vagyok olyan kifinomult mint RootRulez Úr, ezért csak olyan nyersen (ahogy szoktam
) annyit kérdeznék:
Mi értelme becopyznod ugyanazt a hsz-ed mégegyszer, ha úgysem olvasod el rá a válaszokat? (Amit pl. az előzőre már a kérdés után 4 perccel megkaptál? Aztán kicsit később is?) -
-
TRob1
veterán
Ha vmi 5 percenként frissít, az 5 percenként fogyaszt is... a gmail meg olyan ha kapsz a fiókodba 1 üzenetet, azt akkor továbbküldi és kész. Tehát ha 1 nap kapsz 2 üzenetet, akkor 2szer küldi, az 5 perces frissítés meg fogyaszt 288szor egy nap alatt.
Természetesen ha minimum 289 mélt kapsz napi szinten, akkor már hajszálnyival (vagy még kevesebbel
) jobban jársz egy 5 perces frissítéssel.
ui: Nekem egyébként nincs más mél app a telefonon (eleve nincs semmi baj a gmail appal, és már az "összes" nem gmail-es mélcímem is lecseréltem/átköltöztettem 1-1 gmail-esre
)
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #37951 üzenetére
Na légyszíves kezdd el olvasni a #37943-tól, de jól figyelve, értelmezve minden egyes betűt...
ui: Egyébként Te a zenelejátszót nézed, vagy hallgatod rajta a zenét??? (Ne válaszolj rá!!!)
(#37955) doddencs :
Nekem meg N9 (ami N7) nem jött be annyira használhatóságilag (pár napigjó volt az "eyecandy" album/borító ide oda mozgatás, oszt kifújt)
(#37953) molnarpeter :
Na a Neutron-t még sztem nem próbáltam... de sztem ki is marad már. -
TRob1
veterán
válasz
darvinya #37948 üzenetére
Most mit keversz?
Az előbb vmi gyáriról beszéltél, hogy az a legjobb... akkor most meg hogy jön ide az N7 player?És ha neked 1 telefon Hifi minőség (tökmind1 melyik telefonról beszélünk), akkor itt az idő meghallgatni vmi Hifit is.
(De hát végül is aki képernyőmérethez választ lejátszót, annál megértem.
)
szerk. a Mutass más kezdetű szerkesztésedre: Vazz! Neked tényleg vmi bajod van?
Nem érted amit írok????? Nem ismerem a Neo gyáriját, az albumváltás meg ha nem tűnt volna fel, másnak ment válaszba az N7 Playerre!!!!!
Nem használtad még a PH-t? Van 1 válasz gomb a nevek mellett (na én nem a te neved melletti válasz gombot nyomtam mikor albumváltásról beszéltem)
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #37944 üzenetére
Jaja, azért írtam hogy az albumváltás a dizájnos (más nem fogott meg benne, de vkinek pont ez a lényeg)
Az túlzás hogy szokták akciózni, de volt már rá példa (ha jólt tom, a PowerAmp-ot nem is olyan nagyon rég)
ui:
Én nem riadok vissza a virágbolttól sem(), de lejátszó terén maradtam a hivatalos, ingyenes verziónál (Mort)
(De próbáltam mindet)
(#37945) Polllen :
Én is kb. 1 éve próbáltam utoljára, de ebben a totyikban is többen esküdöztek rá hangzásilag, meg pl. a Blade topikban is...(#37946) darvinya :
Nemtom milyen a Neo gyárija, sose hallottam róla (de azt tudom, hogy pl. a SE Live with Walkmané semmit nem ér) -
TRob1
veterán
válasz
bostone #37940 üzenetére
Ingyenes: MortPlayer+Widget
Fizetős: PowerAmp, Player Pro, N7PlayerEsetleg még Winamp (Ingyenes), Winamp Pro (Fizetős)
Ezeket mondják a legjobbaknak, ezekből válaszd ki a számodra legtetszetősebbet, legmegfelelőbbet...
Hangra PowerAmp-ot szokták javasolni, Kezelhetőségre nekem a Mort a legjobb vkinek a Player Pro, N7 meg "dizájnos", jól van megcsinálva az albumválasztás benne.
A Winamp meg Winamp.(Vagy szeretik, vagy nem
)
(#37942) darvinya :
Na ilyen kérdést még életemben nem hallottam zenelejátszó terén, de biztos csak nekem furcsa. -
TRob1
veterán
válasz
doddencs #37906 üzenetére
Arra én is gondoltam kis ideig hogy "véletlenül" aktiváltam még anno, na de a laposon is amit legfőképp asszony használ? Illetve ha én 2 gépen is aktiváltam véletlen (mert amit linkeltem oldalt azt még sose láttam), akkor hogy a francba nem aktiválta véletlen más is közülünk.
Ezt nem értem, nah de mind1, az a lényeg hogy megoldódott ...
-
TRob1
veterán
Ok, akkor parancsolj, mi van ezen a képen? Egy db mappában van: k***22***3l2l***47774_ks***2131oow***rowoqr_**.jpg (Teljes név PM-ben, hátha mégis ráakadsz
)
Ha mondod, már törlök is mindent mindenhonnan.ui: Jah, és akkor miért van 2 féle megosztás a Publicban ha úgyis publikus ? Nem lenne elég az egyik?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #37900 üzenetére
+Cartman023 :
De tudjátok mi a legnagyobb poén? Hogy erre most kerestem rá, mert kezdett idegesíteni hogy nálam 2 gépen is oké, másnál meg nem: Én soha nem kattintottam semmi ilyesmire, a laptopon meg főleg nem, és mégis müxött mindkettőn... amit én teljesen természetesnek vettem, ezért is írtam a legelején csak simán, meg mutattam a képen...
(#37902) doddencs :
Mondom beta előtt is müxött nálam (betát csak azóta használok mióta van ez a kép és videó automatikus feltöltés, a db-ot meg már jóval előtte)És nem a gyökérben tartom a dolgokat, hanem különféle mappákban.. ahogy gondolom te sem 1 mappában tartasz mindent ami csak létezik a PC-den.
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #37895 üzenetére
(#37897) atillaahun:
Persze, mindig onnan szedem (de mint írtam, a betákat használom egy ideje, de rájöttem hogy előtte is így volt, különben pl. a linkemen látható Igo Branding-eket nem tudták volna mások szedni... és nem erről a fórumról szedik csak onnan) -
TRob1
veterán
válasz
doddencs #37892 üzenetére
Már mitől lenne értelme, ha lekorlátozza vki vagy vmi a lehetőségeimet?
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy csak a Torrent nevű mappába tölhetek torrentekat a gépemen, és nem akárhová. Vagy képeket csak a windows által létrehozott Pictures mappán kívül máshol nem tarthatom...stb.szerk: fordítsa már le vki ezt pls, mert annyira nem vok jó angolból hogy tökéletesen értsem: get link
-
TRob1
veterán
Be is baxna ha csak abból az egy xaros mappából tudnék megosztani, és mindent mindenkinek oda kellene ömlesztenem... nem is szeretném a dropboxot ennyire.
(#37890) doddencs:
Van vagy 20 mappám a db-ban, mindenhonnan tudok linkelni ha akarok... pl. az aláírásomban lévő linkre is ha rákukkantasz, az 1 Branding nevű mappa... -
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #37880 üzenetére
Vazz, erre nem sokat tudok mondani. Ilyet még nem
baxtampipáltam...(Lehet hogy a 2 szemét (
) közül tette be vmelyik a kiskaput amit ott látok. nod meg az a "csodadoktor"
)
Tényleg nincs most egyéb ötletem, ahány gépen láttam db-t, mindenhol voltak az általam mondottak...
(#37883) atillaahun:
Én?
Ahol eddig db-t láttam/telepítettem, mindenhol csak úgy lett magától.
(Gyorsan ránéztem a laposunkra is az előbb, de természetesen ott is van a winben is, total commander alatt is, meg a webes felületen is.) -
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #37875 üzenetére
-
TRob1
veterán
Bocs, dolgom volt, közben meg letelt a szerkesztési idő, de még van egy odaillő sorom:
Ha igen, akkor nálam hibásan működik a Documents To Go, mert töri...szerk: Francba, most látom sgergi már "lelőtte a poént".
(#37863) Cartman023:
A sorok végén ott a lefelé mutató nyíil a körben, arra bökj, majd Share. És ott a Copy link. -
TRob1
veterán
"egy egészséges para" - Sztem egyáltalán nem egészséges a parád.
Sőt, ha sokat parázol, bekattansz.
(Mondjuk ebből a pár hsz-edből azt szűrtem le hogy az Android nem a te világod, nem jó választás, elhamarkodtad a vásárlást... persze még változhat a megítélés a megfelelő irányba)
-
TRob1
veterán
válasz
bostone #37754 üzenetére
Mit találtál megfelelőbbet? A GO Launcher HD for Pad-et?
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #37741 üzenetére
Az én telómat csak én nyomkodom. Te körbe szoktad adni?
(De ha már vki nyomkodja, akkor a mél appra is rá tud nyomni sztem
Ennek ellenére én sem használok ilyen widgetet, csak a példa kedvéért tettem fel
)
(#37742) babicsbalu:
Tudom én, csak poénnak szántam.. van még pár millió elégedett Go júzer rajtunk kívül is... Sőt, még itt a topikban is -
TRob1
veterán
válasz
bostone #37735 üzenetére
Go Email Widget
(Csak hát ugye kell hozzá a GoLauncherEx is, amit rajtam kívül más nem szeret...
pedig jó kis widget, a kinézete meg olyan amilyet "akarsz" neki)
-
TRob1
veterán
válasz
GrandeP #37716 üzenetére
Vazz, te nem érted amit mondok: Ha lett volna szinkronizálva gmail accal, ilyen NEM TÖRTÉNIK MEG!
De mondok jobbat: Ha simán lementetted volna vcf-be a kontaktjaidat mindenféle májbekáp nélkül, AKKOR SEM TÖRTÉNIK ILYEN MEG!
Mert mind2 esetben megvannak a kontaktjaid telefonszámokkal !!! Éééteeed Maaargit?
(#37721) GrandeP:
Na állj! Mi az hogy névjegyzék, meg mi az hogy telefonkönyv? Mert nekem ugyanazt jelenti a kettő.(#37723) GrandeP :
Így jár aki nem beszél értelmesen (mybackup, html...) Erre most a 15. hsz-nél mondod csak hogy volt szinkron és vcf is... -
TRob1
veterán
Há olyat mondtam.
És a poén, hogy külön app se kell hozzá, elég a böngésződ (jobb esetben Chrome vagy IE9, rosszabb esetben vmi más
)
Van gmail mélcímed? Van. Van wifid vagy mobilneted? Na ezt nem tudom egyelőre, de ha van, akkor az előzőekben vázolt megoldás a legegyszerűbb, legbiztosabb... (haladj szépen sorban ahogy leírtam, és minden tiszta lesz. Ha fel tudsz venni 1 hívást telefonon, akkor nem vagy öreg hozzá
)
De ha nem akarod a tuti, akkor használj pl. MyPhoneExplorer programot pc-n, és hozzá telefonon az androidos klienst.
-
TRob1
veterán
Az Android kulcsa a gmail accba való szinkronizálás.
Most a legjobb amit tehetsz, ha a Droidodról lemented a kontaktokat .vcf fájlba (kontaktoknál menü gomb, majd exportálod sd-re)
Ha ez megvan, go weben gmail címtár, és ott Egyebek/Importálás. Meglesz az összes kontaktod, de ugye valszeg duplán (mivel már úgy van a telefonodban). Nyomsz egy Egyebek/Ismétlődések keresése és egyesítése pontot, és kész.
Szerkesztgeted, csinosítgatod...stb. a névjegyeket, a telefonból mindet törlöd, majd engeded hogy szinkronizálja.
Így mindig meglesznek telefonban is, és "pc"-n is... (simről én is töröltem, felesleges, egy netes gép vagy telefon a mai világban majdhogynem bárhol lesz ha netán te lemerültél és szükség van 1 telefonszámra) -
TRob1
veterán
Látom tudod mi a jó...
Egyébként mit kellene ajánlanom, valami szarabbat ráadásul fizetőst?Akinek esze van az törekszik az ingyenesre, főleg ha még jobb is mint a fizetős társai.
(Vitázni meg felesleges róla, az Tény hogy nincs nála jobb se fizetősben, se ingyenesben, se gyári Launcherben. Az megint más kérdés hogy valaki úgy gondolja hogy van
, vagy megelégszik a gyengébbel is.
) Erre kár is MINDEN TOVÁBBI SZÓT pazarolni...
-
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #37632 üzenetére
Miért pont a 16ot kérdezed?
A 16gb az a meghívások után jár (minden ember után 500 mega)
Ha bereggelsz, eleve 2gigával indulsz, ha valakin keresztül reggelsz, 2,5 gigával indulsz.
Ez a 2,5 Gb+ a meghívások utáni 16Gb már 18,5Gb.
Ha végignyomod a Get Started-et, az plusz 250Mb.
Ha ezeket végigcsinálod, még 640Mb.(128Mb/db)
Eddig állsz: 19,4-en.
Aztán ott az automata kép és video feltöltés funkció, amivel még 3Gb-ot szerezhetsz (első kép feltöltése után 500Mb, majd minden 500 mega után még 500 mega hely, 3Gb-ig, ami a beta tesztelés kezdetén még 5Gb volt)
Vagyis a vége: 22,4Gb (illetve ha sikerült a fentebb írt 5Gb-ot megcsípni, akkor ugye 24,4Gb) kb. a felső határ (Nekem meg kb.23,9Gb a határ, mert nem vkin keresztül reggeltem)Tömören ennyi.
-
TRob1
veterán
Főleg hogy perpill 21,4gigán állok nulla csalással, htc nélkül.
(Ha mindenki fel is tette volna a klienst a pcjére, aki bereggelt rajtam keresztül, akkor 23,4 lenne... de van 4 emberke már rég, akiknek csak függőben van a regjük, ezért ők se kapták meg az 500mega pluszokat meg én se)
(#37617) bostone:
Min.us lesz a te cuccod. Ott az aláírásomba. Kapásból 11gigád lesz, és 50 gigáig feltornázhatod. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #37559 üzenetére
Az jópofa benne hogy ha vkinek megváltoznak az adatai (mélcím, telszám...stb.) akkor nálad is automatán módosul.
(De pl. láttál már olyan névjegykártyát amin rajta van ez az info amit beviszel és minden egyéb auton bekerül? Vagy már így gyártják mind?
)
---
Nekem is tetszik.
(#37556) VD:
Egy pillanatig gondolkodtam vmi Androidban a lányom 7. szülinapjára (de persze elvetettem), pedig neki pont jó lenne ez a "gém". (Viszont ha csak mondjuk 11-12 évesen lesz neki Android, akkor meg valszeg már nem lesz számára aktuális)
-
TRob1
veterán
válasz
rinike #37557 üzenetére
Gmail naptárba simán tudsz olyat hogy 5 hetente ismétlődjön 1 esemény... (persze lehet hogy rosszul értelmeztem a kérdést
)
(#37555) .:LoMAX:.:
Ezt főleg azoknak ajánlod akik még a gmail accal se mernek szinkronizálni, hátha egy "idegennek" megadnak mindent?
Egyébként még nem teljesen tiszta számomra hogy pontosan mire jó, mire hasznosíthatnám. Próbáltad/használod? -
TRob1
veterán
Cerberus használóktól kérdezném, hogy müxik az app? Webes felületen le tudjátok kérdezni az állapotot...stb.? (vmelyik nap még ment, most meg 2 telefonból 1ik se akarja az igazságot nálam vmiért)
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #37366 üzenetére
Sejtettem én hogy nem csak qr kódra jó.
Köszi.
(Camscanner egyébként nem tud névjegyet?)(#37367) darvinya :
Azt nem tudom, életemben nem néztem se pc-n se droidon hogy mi mennyi memót eszik... ami tetszik, használom.(mondjuk nem is olvastam róla még ilyesmit, de könnyen előfordulhat)
-
TRob1
veterán
válasz
csatakacsa #37361 üzenetére
nm
(#37363) darvinya:
(#37362) dokee78:
Már akartam kérdezni (nem tőled hanem általánosságban), mert többször látom pl. ezt a QR Droidot. Mire használjátok? Gondolom nem qr kód olvasásra, mert arra vannak jóval kisebb appok is (pl amit használok QRCode.nu-t, kb 1 tizede, és villámgyors. Barcode Scanner-ről váltottam, mert ez gyorsabban beolvassa) -
TRob1
veterán
válasz
csatakacsa #37359 üzenetére
Én
Boat Browser Mini-t.
-
TRob1
veterán
válasz
body007 #37326 üzenetére
Hát akkor tessék:
AdFree
AirDroid
Alkímia
Andoku/Andoku 2
Androidify
Angol szótár
Angry Birds Space
Boat Browser Mini
Calendar Pad
CallTrack
Cerberus
Compass
Cool Reader
Documents To Go
Dropbox
G:hu
Gmail
GoContactsEx+ICSPro theme
GoKeyboard+Neon Theme
GoLauncherEx+ICS Theme
GoSMSPro+ICSPro theme
GoDomino (nem Go termék)
GoogleSearch
Menetrendek
MortPlayer+Widget
Navitel
NetCounter
NoteEverythingPro
Paper Camera
Play áruház
QRCode.nu
QuickPic
Root Explorer
Shazam
Simple Calendar Widget
SoundHound
Sports Tracker
TeamViewer
Térkép (GoogleMaps)
Timeriffic
TitaniumBackupPro
Zseblámpa (Tiny Flashlight) -
TRob1
veterán
válasz
tvamos #37312 üzenetére
Jah, félreérted. Én is szeretem elolvasgatni a listákat... egyrészt kíváncsiságból h ki mit használ, másrészt meg néha néha találhatok az általam használtnál megfelelőbbet.
Én csak arra "reagáltam", hogy "mit érdemes"? Mert ugye ahány felhasználó, kb. annyi érdemes app van (hisz mindenkinek más, ezért nem lehet egyértelmű listát készíteni).Én azt mondom GoLauncherEx, erre más: LauncherPro, ADW Ex, Nemus, Zeam...
Azt mondom QRCode.nu, mások: QRDroid, Barcode Scanner...stb.
Azt mondom: NoteEverythingPro, mások: Freenote, Colornote, Evernote...stb.Akkor most melyiket érdemes? Mindent azért mégsem lehet...
(#37313) raziel01:
Jó kis összeállítás, így legalább lehet tudni hogy mi mi, és nagyjából mit tud.
6ot használok is a 21ből. -
TRob1
veterán
válasz
body007 #37309 üzenetére
Ha mindenki ugyanazokat az appokat használná, akkor könnyű lenne egy ilyen lista összeállítása... de mivel majd mindenki mást használ, ezért ha látsz is listát, az max annak az egyénnek a listája, aki összeállította.
De ha itt olvasgatsz pár oldalt, könnyen találhatsz neked megfelelő appokat.
Ahogy én észrevettem, kb. a QuickPic (képnéző) az egyetlen olyan app, amit majdnem minden Droid júzer használ... ennél nem igen szokott vita lenni.szerk: Nah, pont ezt mondtam. Kaptál 1 felsorolást, én például abból egyet se használok (asszony se)... vagyis eleve nem mondhatom rájuk hogy érdemes.
-
TRob1
veterán
válasz
helixP #37117 üzenetére
Az áthúzott részt nyugodtan elolvashatja, de a hozzászólásokat inkább már ne, nem? (csak poén
)
Mert ott egyértelműen kitűnik a túrázók szavaiból, hogy Navitel-nél nincs jobb túrázásra vagy "kesselésre".Igaz, az nem ingyenes (de a Locus pro sem).
Egyébként én is Navitelt használok a g:hu mellett
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #37092 üzenetére
És az offomra a válasz? SE-d van neked, nem?
Egyébként igaz az idézet. Az Android olyan root nélkül, mint a sör alkohol nélkül, vagy a szex nő nélkül.
(#37094) dokee78:
Nem szeretnéd megírni priviben nekem részletesen, szájbarágósan, linkekkel?
(És az esetleges visszaállítást is?)
Asszony telefonja, de nem szeretnék annyira belemélyedni az SE fórumokba, elbaxni vmit meg főleg nem.szerk: Megduplázták a meghívottak utáni tárhelyet... ezentúl mindenki után 500mega jár az eddigi 250 helyett, és visszamenőleg is megadták.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #37078 üzenetére
Biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról.
(#37080) Timer:
Névjegyzékre egyértelműen a szinkronizálás a Gugli accoddba...
SMS-ekre meg van sok app Markecon (írd: SMS Backup). Én az SMS kezelő appommal szoktam (GoSMSPro)(#37088) dokee78 :
Figyi már: Jah(De élesben még nem teszteltem, ellenben a Titaniummal amit 40-50szer tuti
)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36975 üzenetére
Az első, vagy a második fele? (Igaz, mindegyik komoly
)
Jah, és mink rendös, tisztességös embörök vagyunk, nem használunk polár övet (asse tudjuk mijaz, tehát asse tudjuk hogy bíri e a sportostrekkölő).
De sztem nem is teljesen ugyanaz a funkciója mint a Cardio Trénernek (legalábbis első ránézésre, a képekből ítélve)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36889 üzenetére
Vagyis jól mondtam, a "One X" az 4 magos.
(#36891) CoolBoy323 :
Jah, végülis az SE Xperia x10 mini és az SE Xperia mini is Xperia... csak szintén különböznek 1-2 "apróságban" -
TRob1
veterán
válasz
petipetya #36886 üzenetére
Be is kaphatod.
Ezért kerestem én neked a majdnem tutit?
Graffiti for Android
(Videó szerint nem full képernyő, de kiindulópontnak lehet hogy megfelel)(#36888) bigrock :
Kb: C==3
Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest