Hirdetés
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
TRob1:
Régen sokat olvastam könyveket. Az ovasók terén a Cool Reader a legjobb, mivel testre szabható és sok formátumot felismer. Viszont egy hidegindítás 8 másodpercbe telik (ezt nagyon fájlalom), míg ez egy FBReader esetében 3 másodperc - ezért most ez utóbbit használom. Mindenesetre nagyon praktikus, hogy sehová nem kell könyvet cipelni és a beszerzés is egyszerűbb.
atike:
Szerintem ez átlagos mennyiségű alkalmazás. Amúgy nem fogja vissza, pedig nem mai darab. Hely és memória mindig van, pedig nem zárogatok be semmit - holott erre van egy gyári feladatkezelő.Melack:
Régen a BpMenetrendet használtam, ám a Budapesti Menetrend pontosabb és gyorsabban indul. Emellett a BpMenetrenddel sokszor előfordult az, hogy a frissítések alkalmával megduplázta és/vagy törölte a kedvenceket - ezzel el is ásta magát.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- PIONEER SX7730 rádió-erősítő
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest