- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
kerjani
aktív tag
válasz dokee78 #27252 üzenetére
Nekem a BSPlayer jött be a legjobban. Minden codec-et tartalmaz ami kell, mindent lejátszik, feliratot is remekül kezel. Mobo-ról váltottam.
Más: Töltött már le valaki játékot a Gameloft-tól az 1 dolláros akcióban? Végig lement a letöltés? Nekem a "letöltés megkezdése" állapottól nem megy tovább
Telefon újraindítás, market cache ürítés is megvolt már.A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
hodostamas
addikt
ahogy már írtam, elindult a gameloft akció, 99 cent minden játék. lehet vásárolgatni
-
adam3
aktív tag
válasz Narxis #27253 üzenetére
Ez mit jelent? Hozzáfűzi a mellette lévőt magától, vagy netről? Ha netről akkro honnan?
szerk1: MX palyernél ha hálózati meghajtóról nézek filmet nem rakja be magától a feliratot, és betallózni sem engedi csak a memóriakártyán lévő mappákat engedi. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz stvnppp #27246 üzenetére
Németo.: Az úthálózat 650 800 km-t tesz ki, beleértve a 11 400 km autópályát is. (http://www.euvonal.hu)
Olaszo.: Az úthálózat teljes hossza 309 044 km, ebből 6400 km autópálya (http://www.euvonal.hu)
Magyaro: kb. 32ezer km (1999-ben 30.267,6km), autópálya kb 1300 km (http://statisztika.blogspot.com/2009/12/kozutak-hossza.html)Nem beszélve arról, hogy a nyugati országokban mindig jobban odafigyelnek a frissítésre/bővítésre/naprakészségre...
¤ R'n'R ¤
-
FeRkE
őstag
A samsungos Barátaim éppen most widgetet hogyan lehetne kivarázsolni a főképernyőre nem Samsungos launcher esetén? Mert ha a Samsung launcher van akkor ki tudom tenni a widgeteknél, de ha mondjuk ADW, akkor nem jeleníti me ga Samus widgeteket
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Létezik olyan app amit ha megnyomom egy gombot bemondja magyarul az időt?
-
fatal`
titán
Egy csomó appra a webes marketen azt írja, hogy installed, pedig már régen nincs a telefonomon, csak korábban volt (azóta már gyári beállítások visszaállítása is volt).
Hogy lehet ezt visszaállítani, hogy érzékelje, hogy már nincs fent?
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Tud valaki ennél jobb szilveszteri dudát vagy ördögnyelvet? [link]
"nincs rá lezsóidő"
-
-SamS-
tag
nem tudja valaki hogy az miért lehet hogy MIUI-ról váltva egy leaked stock romra váltva a market azt jelzi hogy az nfl rivals és az asphalt 6 nem kompatibilis az eszközzel.
lehet ennek vmi köze a rendszerhez ?
LG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)
-
ko9
addikt
válasz fatal` #27285 üzenetére
Nekem van egy mindenesem, SUPER Manager névre hallgat. Elég sok minden van benne, nekem nagyon tetszik. Hátha neked is fog
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
fatal`
titán
Tegnap próbáltam megvenni egy appot, de nem volt elég pénz a számlán ezért elutasította. Most már rákerült annyi pénz viszont nem tudom megvenni, mert azt írja megvásárolva (weben is).
Telepíteni persze nem tudom, mivel megvéve ugye nincsen ezért rögtön 403-as hiba. A megrendelést már töröltettem, de még mindig purchasedet ír.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz hodostamas #27255 üzenetére
Meddig lesz ez az utókarácsonyi akció?
4.én lesz utalás... Remélem lesz még pár napigJa, és Spica-ból lett egy Galaxy S (imádom )
[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
petipetya
nagyúr
Elnézést az offért!
Szeretnék kartonból hajtogatni egy kis állványt a telefonhoz, melyen meg tudnám támasztani a készüléket - kétféle dőlésszögben, mint egy tablet toknál.
A baj az, hogy nem értek hozzá, de ha tudna linkelni valaki egy alaprajzot priviben, azt megköszönném.
"nincs rá lezsóidő"
-
Fateys
tag
Tud valaki vmi jó ikonc,widget packot linkelni go launcher-hez?
Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
rezme
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom megoldani azt hogy a galéria és a zenelejtátszó csak egy bizonyos mappából szívja be a képeket és zenéket, nem pedig minden szarból, mert a zenelejátszóm is tele van pl. programok hangfájljaival.
Előre is köszönöm a választ, a telefon konkrétan egy xperia ray.[ Szerkesztve ]
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest