- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sziasztok!
Bluetooth headset akku töltöttségének százalékos lekérdezésére melyik app-ot ajánljátok?
Teló egy Xiaomi Redmi 1S, LineageOS 14, android 7.1
Headset egy ST-N13 nevű kínai. -
attilav2
őstag
Üdv mindenkinek, és boldog outdoor karácsonyt!
Most teszteltem a mavericket, hát egy darab gpx fájlba rögzíti a trackeket, a ma rögzített tracket is a tegnapi gpxbe írta, waypointokat nemtudom hogy belerakja e a gpxbe úgy tűnik hogy külön kmlbe vezeti, de majd ha hazaértem megnézem. A térképen vastag kék vonallal jelzi a rögzített útvonalat,
és szaggatott zölddel a légvonalbeli útvonalat. Sajnos a rögzítést szüneteltetni nem lehet csak leállítani, bár ez talán nem számít hiszen úgy tűnik több tracket egy gpxbe rak, de új track előtt érdemes
áthelyezni a gpxet máshová és akkor újat kezd. A Mobacban lehet generálni maverick formátumú atlast.
Működik is. Csak a
le nem töltött szelvényeket és zoomleveleket online pótolja, szerintem ez nem zavaró. Az app elég gyors, locushoz viszonyítva mindenképp. A trekbuddyt is teszteltem tegnap előtt, nos itt lehet pauseolni a rögzítést és külön gpxbe rak minden tracket, a waypointokat nem rakja bele a gpxbe hanem külön fileba gyűjti. Vannak hülyeségei amikor pl egy hibaüzenettel végtelen ciklusba kerül és csak erőszakkal lehet bezárni. Néztem a Locus free-t, már lehet útvonalat rögzíteni és a waypointokat is a gpxbe rakja, de rögzítés után az útvonalat külön ki kell exportálni hogy legyen gpx. Memória igénye nagy, fél giga ramos telón nagyon lassú. -
attilav2
őstag
Meg akarok venni 2 alkalmazást össz 800ft-ért, ezért nem éri meg sztem számlát nyitnom és kártyát igényelnem mert a járulékos költségek meghaladják az appok árát. A kérdésem az lenne hogyha valakit megkérek(munkatárs barát ismerős) hogy a kártyájával fizesse ki az appokat, akkor a kártyaszámot tudom e utána törölni a google walletből, és ha igen hol találom ezt az opciót?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- GeForce Now
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk dokkolókat
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest