Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok!

    Rég keresek egy megfelelő appot, de mivel nem találok, szükségem lenne a segítségetekre.

    A telefonom egy igen régi darab, Galaxy 3. Az a problémám a gyári zenelejátszóval, hogy nem hajlandó az eredeti sorrendben lejátszani a zenéket, hanem mindenképpen ABC rendbe teszi őket.

    Elkezdtem nézni a marketen az appokat, de az, hogy 2.2-es rendszer van a telefonon, eléggé leszűkíti a lehetőségeket, és azok közül, amit találtam, vagy olvastam, hogy kedvelt, igen bugol.

    Kerestem a Minamp lejátszóját, de már nincs fent a marketen. Próbáltam a Music Player [link]appot, de az el sem indul. A VLC for android [link] szintén nem indul, crashel. A Poweramp [link] jó lenne, de fizetős, ha van ingyenes megfelelő alternatíva, akkor inkább azt preferálnám. Nem vág földhöz az a 471 Ft, de hajt a kíváncsiság. Próbáltam a Rocket Playert [link], ez egy működő alternatíva, de vannak hülyeségei: 1: néha bizonyos akciókra magától elindul, ami marha ciki tud lenni, mert egyből ráküldi a kihangosítóra a zenét, emiatt hosszabb távon mindenképpen mennie kell a telefonról. 2: vagy nagyon rossz az erőforráskezelése, vagy alacsony a proci prioritása, mert ha bármit csinálok mellette a telefonon, piszkosul szaggat a zene folyamatosan, élvezhetetlen. Szerintem azért méltányolható elvárás, hogy egy emailt el tudjak olvasni zenehallgatás közben. A Moobo player [link] kinézetre gyöynörű, de szintén ABC sorrendben rendez csak.

    Tudnátok valami bevált lejátszót ajánlani ami:
    - indul 2.2-n
    - tudja eredeti sorrendben lejátszani a fileokat
    - nem indulgat magától, nem bugol
    - lehetőleg ki tud magának annyi erőt hasítani, hogy egy akcióra ne szaggasson be irgalmatlanul
    - ha be lehet rajta állítani, hogy ne tartson szünetet minden chat üzenet értesítéskor, az külön jó pon

Új hozzászólás Aktív témák