-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez szerintem még nem az. Tegnap mikor még nem volt kint az ugyancsak nagyszerű ajándék az Elfes baromság, addig egy videó volt kint Keith Richards-ról akkor én is azt hittem, hogy az az "ajándék", de végül jött a "sokkal jobb" elfes...
Már lemondtam róluk...De legalább azért volt egy kis öröm a mai napban, hogy az NFS Most Wanted-ot levitték 99 centre.
-
Balinov
titán
-
Foose
addikt
Korábban még régebbi telómat rootoltam,akkor is a root uninstallert ajánlották,de nem engedett akármit törölni. (konkrétan már nem emlékszem) Én egy kicsit fontosabb dolgokat szeretnék pucolni,amik szerintem nincsenek fent play-en. Mint pl amit írtam is,kínai billentyűzet,esemánymotor,japán billentyűzet,playnow,google kereső stb. Szóval várom a további segítséget
-
petakpa1
őstag
Köszi mindenkinek. Lehet mégis az lesz a legegyszerűbb ha egyenként lementem azokat a területeket a térkép app által maximálisan engedett méretben ahol várhatóan járni fogok. Thaföldrőlk van szó, és ahogy nézem, kb. 8-10 részletben le tudom majd tölteni. Na meg az is megoldás, ha telepítek egy igo-t
-
TRob1
veterán
Sztem más a gond, mert elvileg a Calibre sem nyitja meg a védett könyveket, hanem helyette dob egy kis "üzenetablakot". Te meg azzal tudtad konvertálni.
(#1907) DS39 :
Passzolom, nekem nincs ilyen (de sztem nem is válasznak szántad, hanem új üzenetnek)
(#1912) japy:
Kb. annyira mint bárhol máshol vásárolni bankkártyával (pár hónapja pl. duplán emelt le egy benzinkút tőlem)
-
Bavid
senior tag
-
elfelejtette
veterán
Szia!
Már több mindent telepítettem a Playről, ennyi erővel már rég ismernie kellene.
A nyelv átállítását megpróbálom.
(#1202 ) air: Sajna pc-ről se megy a dolog, mivel szar az alaplapom, és hiába dugom rá a mobilnetes sticket, nem müxik (több sticket is próbáltam). Vezetékes netem pedig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest