- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Létezik olyan app amivel távsegítséget lehet adni egy másik android telefon használó személynek. Konkrétan édesanyám elállította a wifi beállításokat és most csak mobilnetje van. Próbáltam telefonon elmagyarázni neki, hogy mit kellene csinálnia, de nem sikerül, így látatlanban viszont nem tudom melyik lépsét rontja el, mert nincs előttem az ő képernyője.
Windows-on erre van a remote desktop (rdp).
Van ennek android-os megfelelője? Ha a teljes vezérlést nem is tudom átvenni már az sokat segítene, ha az én telómra áttükrözné az ő képernyőjét.
-
petakpa1
őstag
Köszi mindenkinek. Lehet mégis az lesz a legegyszerűbb ha egyenként lementem azokat a területeket a térkép app által maximálisan engedett méretben ahol várhatóan járni fogok. Thaföldrőlk van szó, és ahogy nézem, kb. 8-10 részletben le tudom majd tölteni. Na meg az is megoldás, ha telepítek egy igo-t
-
petakpa1
őstag
Android témában elég láma vagyok, tudna valaki segíteni az alábbi kérdésekben:
1) Google térkép:
- Megoldható valahogy egy egész ország térképének egyben való letöltése offline eléréshez?2) File expert app
- win xp oprendszer alatt hálózati megosztással megosztott mappákat rendben látja a teló, de bizonyos fájlokat nem nyit meg "Csatlakozási probléma: Hálózati hiba történt" üzenetet ír ki. Lehetséges, hogy ez a hosszú fájlnevek miatt van? Át lehet valahogy hidalni?
- amit megnyit azt letölti, és csak utána játsza le. Azt nem lehet megoldani, hogy ne letöltse, hanem egyből játsza le a hálózatról. Konkréten az asztali gépem filmek mappájába lévő videókat szeretném megnézni a telón.3) Wifi adatátviteli sebesség:
- File expertel létrehoztam egy ftp kapcsolatot a telon. XP-s gépról Total Commanderrel rá is tudok kapcsolódni, minden szuper, de amikor a képeimet másolnám fel teló, mint ftp szerverről az asztali gépemre kb. 3-4 MB/s csak a sebességEz normális? Router TP Link 1043ND, Teló Sony Xperia S, elméletileg mindkettő n-es. Asztali gép és router is gigabites elméletileg, de nyilván a wifi a szűk keresztmetszet. Nem kéne gyorsabbnak lennie?
- USB-n vagy wifi-n érdemes telóról gépre másolni? -
petakpa1
őstag
Megoldható az valahogy, hogy egy egész ország térképe egyben letöltésre kerüljön, ne csak egy kiejelölt rész. Pl egész Thailand?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest