- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tylerddd
veterán
válasz
DonMarco #133126 üzenetére
Találtam külföldi fórumokat, ahol szintén erről a hibáról írnak. Én mivel ma állítottam be újra a CC2-t és próbáltam, most tűnt fel, hogy nem működik. Nem tudom megmondani, hogy mikor használtam küldésre legutóbb (néhány napja lehetett), de akkor úgy emlékszem ment. Ezért hoztam az újraállítással összefüggésbe, de akkor valszeg nem is ez a gond.
Egyébként érdekes, hogy ha az alap Youtube-bal csatlakozol a CC-re, utána már megy az átküldés a Vanced-ből.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Itt is érdeklődnék, hogy valaki használja-e a Youtube Vanced alkalmazást Chromecast-tel?! Ma újra kellett állítanom a CC2-t és azóta nem tudom a YTV-ről kiküldeni a videókat. Alap Youtube megy és minden más erre alkalmas alkalmazás is. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
válasz
snowdog #129512 üzenetére
Valami ilyesmire. Ez az aktuális árfolyamok alapján váltja a pénzeket. De ez az app más okból nem jön be. Logikátlan, macerás, nem tetszik a dizájn stb.
A SmartBankot használom, de ezt a lehetőséget nem próbáltam még.
-
tylerddd
veterán
Jóféle, igényes átváltó app-re lenne szükségem, amiben valutaátváltó is van. Az se baj, ha fizetős. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Hello!
Suzuki Vitarám van. Korábban Xiaomi Mi A1-re telepítettem az AA-t, először nem indult, de miután hozzáférést adtam neki mindenhez, tökéletesen működött. Nagyon sokáig nem kellett, néhány hete azonban hibaüzenettel kilépett mindig az app-ből. Feltettem rá egy októberi verziót és azóta semmi, nem kapcsolódik a telefon a kocsihoz. Note 9-em is újult egy hónapja, azzal sem működik. Próbáltam kábeleket cserélni (USB-C), beállításokban matatni, de semmi. iPhone 6s probléma nélkül kitolja az CarPlay-t és a Google Maps is megy már vele, ami leginkább kellene nekem. A sors fintora, hogy most már áttértem droidra, erre kellene ...
Ötlet, tipp, hogy esetleg mi az, ami elkerülhette a figyelmem, ami miatt nem működhet az AA?! Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Az miért van, hogy az egyszerű dokumentumolvasók, szinte kivétel nélkül internetes elérést igényelnek Office dokumentumok megnyitásához?! Pl. pdf-et net nélkül nyitja, word dokut, excelt stb. meg nem, mert net kell neki.
-
tylerddd
veterán
Hello! A Polaris Viewer-hez hasonló dokumentum olvasót (nem szerkesztőt) keresek, amiben lehetőleg van backupolási lehetőség Drive-ba. A fenti app jó lenne, de nagyon gyenge, szenved a legkisebb dokumentum alatt is. Androidra átállva az iOS-es GoodReader utódját keresem gyakorlatilag, aminek nincs robotos verziója. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fogyjunk le!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest