- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
alex devil #56475 üzenetére
Hú, ez igazi időutazás volt! Átkapcsoltam a szerencsétlen, gyári TW -re. Valamiért beindult a Talkback és nem tudom kikapcsolni. Na, mindegy. Szóval, nálam, ha a főképernyőn állva, menüt nyomok, akkor a felugróban van a szerkesztés opció. Ekkor kiadja kicsiben az összes oldalt, az oldalak felső sarkaiban van egy-egy kis házikó ikon. Amelyik oldalnál ráböksz a házikóra, az lesz az alapértelmezett. Már ha nálad is így működik.
Ennyi pont elég volt, hogy újra tudatosuljon bennem, hogy mekkora gané ez a TW. Gyorsan visszaváltottam Apexre. -
norbert1998
nagyúr
válasz
alex devil #56472 üzenetére
Fő lapon összecsippentés?
-
Mr X
veterán
válasz
alex devil #56455 üzenetére
Elméletben melléjük kerülnek a régiek, persze ez az adott app függvénye. Én SMS Backup & Restore-t használok, az összefésüli.
-
petipetya
nagyúr
válasz
alex devil #55991 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az ingyenes is mutatja-e vagy csak a fizetős.
-
tomy86
addikt
válasz
alex devil #49900 üzenetére
Egy darabig ezt használtam ICS-en: Contact Photo Sync
-
Mr X
veterán
válasz
alex devil #49246 üzenetére
Imo, Xabber...
-
artiny
őstag
válasz
alex devil #45375 üzenetére
menuben ez van nekem:
-share
-auto-update >> currently disabled
-settings
>> notification *
>> auto update apps - do not auto update apps
-help -
drmotto
őstag
válasz
alex devil #37889 üzenetére
Ez az, ami engem sosem érdekelt. Van töltő a kocsiban, a melóhelyen, itthon. A köztes időkben meg csak kibírom valahogy.
Én csak azért használom, mert a néha használt appokat egyszerűbb ezzel kordában tartani, mint ha Titaniummal állandóan fagyasztom/feloldom/fagyasztom/stb. -
drmotto
őstag
válasz
alex devil #37879 üzenetére
A választ ugyan nem tudom, de azt már legalább igen, hogy mitől lesz nekem is angol állandóan.
-
Bozek
nagyúr
válasz
alex devil #27436 üzenetére
Ez a CameraPro full felbontásban csinálja a képeket, ezért is használom. Anno megvettem és még szerencse, hogy kérdeztél ilyen programot. Így legalább rájöttem, hogy jó is lesz lementeni az utolsó verziót magamnak, mert később már nem találom majd meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
alex devil #27431 üzenetére
Én is kerestem olyant sokáig. Az egyetlen alternatív megoldás, amit találtam, az a CameraPro, de ezt eltüntették a Play-ből. Ez se nyomásra készíti a képeket, de be tudsz neki állítani akár olyant is, hogy 100 képet csináljon egymás után.
Sajnos csak egy cikket tudok mutatni róla, hogy tudd, miről van szó. -
thiclyoon
aktív tag
válasz
alex devil #27429 üzenetére
talán Fast Burst Camera ?
(a képeket addig csinálja, amíg nyomva tartod a gombot, viszont van egy határ, mert a képeket fel is kell dolgoznia - ez viszont azt hiszem 100 kép felett van) -
McReay
aktív tag
válasz
alex devil #26183 üzenetére
Ott valahogy eddig kimaradt, de az is érdekel(ne), hogy másnak más típusú telefonnal is előfordul e ez a problémája!?
-
McReay
aktív tag
válasz
alex devil #26152 üzenetére
Huawei Ascend G300
Sokat használtam vele, a probléma a legutóbbi viber frissítés óta jött elő! -
tomy86
addikt
válasz
alex devil #25207 üzenetére
Bár nem csak azt tudja, de nézz rá erre is: Phono
-
Tyer
őstag
válasz
alex devil #25207 üzenetére
-
zho-lee
addikt
válasz
alex devil #24204 üzenetére
Handcent SMS, legalább is nálam mindig bevált.
Mint látod, van hozzá minden. -
wardemi
senior tag
válasz
alex devil #18299 üzenetére
1. tipp töröld a az adatokat a progiban chase stb
2. csatold le a google fiókodat majd utána vissza
3. ha rootolva vagy vagy romolsz a gaps feltelepítése recoveryből jó lehet
4. factory resetLehet egyik sem jó csak tippek de majd más ha jobban tud még segíthet.
-
frisco
aktív tag
válasz
alex devil #6625 üzenetére
A DW Contact programmal mindent beállíthatsz, így akár azt is, hogy a kontaktoknál csak a képek látszódjanak.
Facebook-kal is tud szinkronizálni (képek) de ne keérdezd, hogy miképp mert én nem használom.
Ennél a gyorsított videóval láthatod egy töredékét, hogy miképp lehet tesreszabni a felületét. videó
A free verzióval is teljesen megélsz.jbl természetesen van a wifi feltörésére eszköz, íme.
Ezzel tudsz venni egy internet előfizetést és egy wifi-routert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest