- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Quickpic. Ajándék tárhely és egy ajándék új permission. Fejlődik. Valamerre
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Dottore #83601 üzenetére
"There's a new permission this time too—receive data from internet, which is com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE. This allows an app to receive push messages, but we don't know what QuickPic would use this for yet. Maybe it's innocuous and maybe not. We've still got older versions of QuickPic on APK Mirror if you don't like where this is going."
google fordító:
(I)Van egy új engedélyt ezúttal is-adatok fogadása az internetről, ami com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE. Ez lehetővé teszi, hogy egy app, hogy megkapja a push-üzeneteket, de nem tudjuk, hogy mi QuickPic is használja ezt a kitűzőt. Lehet, hogy ez ártalmatlan és talán nem. Még van régebbi verziói QuickPic a APK Mirror, ha nem tetszik, ha ez megy.(/I)
hát csita
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
paolinho
őstag
Az a helyzet, hogy korábban én is keresgettem hasonló, vagy talán pont ilyen alkalmazást, vagy egyáltalán bármiféle lehetőséget arra, mint Te, azaz, hogy csak néhány számot "engedjen át" a rendszer, de végül is fel kellett adjam, ugyanis olyat, ami kikapcsolt állapotot jelzett volna azoknak, akiktől nem szerettem volna hívást fogadni, olyan megoldást nem találtam. Feltételezem azért, mert ez technikailag nem megvalósítható. Minden fekete-fehér listás alkalmazás olyan képet adott annak a hívónak, akivel nem kívántam volna telózni, mintha kinyomtam volna kb. egy csörgésnél a telefont. Ha esetleg Te még is rábukkannál olyan alternatívára, mint, amire keresed most a megoldást, megköszönném, ha megosztanád velem is.
-
Shingen
addikt
Hali!
Heads-up Notifications appot ismeritek?
mire jó ez az app?風林火山
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Neked akkor egy üzenetrögzítő app kell. Szépen felveteted valakivel, hogy a "hívott számon előfizető nem kapcsolható". A lényeg, hogy ne a te hangod legyen, hogy ne ismerjék fel. Aztán ez szépen mindenkinél fogadja a hívást, és ezt bemondja. És megadhatod, hogy bizonyos számoknál engedje kicsengeni a telefont.
Rengeteg ilyen van a Playen, keress az "answering machine" kulcsszavakkal.
Pl. itt van egy:
[link][ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Üdv! Tudtok olyan task manager-t ajánlani, ami olyan, mint a htop vagy windows-on a process explorer? Eddig a Systempanel-t használtam, de az kevés. Köszönöm előre is!
Tudom, hogy kezeli a ramot az andoid, nem bezárogatni akarom az alkalmazásokat, hanem monitorozni a taskokat[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
kovisoft
őstag
válasz Dottore #83606 üzenetére
Erről az XDA fórumról le lehet tölteni régebbi QuickPic verziók újra aláírt változatát, amit ezentúl nem akar majd a Play frissíteni.
-
-
Mr.C
őstag
válasz aprokaroka87 #83618 üzenetére
Hmmm... Nem néz ki rosszul. Amúgy ha nem lesz semmi, akkor majd Linux + adb -vél megoldom valahogy
sudo rm -rf /*
-
rgeorge
addikt
UC browser-ben hol van, ha van a lapon való keresés? Azt meg lehet valahol nézni, hogy melyik böngésző milyen motort használ? Ma frissült az Android Webview, és már azt írja, hogy Chrome alapú, eddig nem ez volt az infóban. Az eddig használt böngészőm, a Next Browser azt hiszem, erre épül (egyszer a Webview frissülésekor kilépett), ezért keresek alternatívát. Azt tudom, hogy az Opera is Chrome alapú már egy ideje.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
zeon.hu
nagyúr
van olyan app, amivel alkalmazás(oka)t lehet elrejteni és automatizálható, hogy aktív/inaktív legyen?
#?*@&!
-
-
Probert75
addikt
válasz zeon.hu #83626 üzenetére
Az elrejtéshez elég egy launcher, pl. Nova.
Aktív inaktív kérdésre jó a Greenify. Viszont, hogy mindent lehessen hibernálni, ahhoz root kell és a készülékedhez való xposed.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
válasz #79335424 #83631 üzenetére
A tibi az JEGEL nem hibernál és nem időzíthető, valamint az alkalmazáslistából teljesen eltünteti. A greenify pedig úgy hibernálja, hogy ott hagyja az alkalmazások közt és bármikor indítható. Ahhoz, hogy rendszeralkalmazásokat is tudjon hibernálni, meg kell xposed és root. Az E-robotot meg nem ismerem. De nem is akarom bonyolítani, meg programozgatni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #79335424 #83628 üzenetére
és :
nem tiltani, hanem láthatatlanná szeretném tenni, de közben működjön tovább.
a lányom telefonján lévő E-robotot szeretném rejteni, konkrétan egy parancs miatt, ami küldi az infót a gyerek pozíciójáról (erről tud a gyerek). viszont ha elhagyja/ellopják és nem látható a robot sehol, de működik, akkor jó eséllyel küldi továbbra is az infót, amíg ki nem kapcsolják/törlik.
automatizálni meg azért szeretném, mert a gyerek is használja ( ) és ha hazaér, legyen megint hozzáférhető.szerk:
xposed nem működik jól a P7-el sajnos, kinyírhatja a systemui-t.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Probert75
addikt
válasz zeon.hu #83633 üzenetére
Akkor csak felületesen lehet rejteni sajnos, ha fontos a folyamatos háttérben futás.
Elrejteni akkor a Nova marad. De ezt ha valaki ismeri, akkor nagyon gyorsan átnézi és már látja is mit kell letörölni kiiktatni. Egyéb javaslatom sajnos nincs.https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
törölt tag
válasz zeon.hu #83633 üzenetére
Sztem ez nem fog menni. A Robot -nak (bármilyen automatizálónak) magas prioritás kell a stabil működéshez. Úgy meg nehéz láthatatlanná tenni. Ahhoz teljesen másképp kellene megírni az alkalmazást (háttérben, magas priorítással futó szolgáltatás). Tamás viszont biztos, hogy nem tenne a Robotba ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz zeon.hu #83637 üzenetére
Szerintem teljesen elrejteni, de mégis háttérben fusson, olyat nem lehet. Valahol látni kell, hogy beállítható vagy éppen tényleg eltávolítható legyen.
De ha mégis megoldod, akkor érdekelne hogyan.https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
zeon.hu
nagyúr
válasz aprokaroka87 #83636 üzenetére
xposedtől?
systemui-t már lőtte ki nálam, elég izgalmas volt
sajnos EMUI-ra még mindig nincs stabil.szerk:
elvileg érdekel inkább. ha ellopják/megtalálják, nagy eséllyel még sose hallottak a robotról. ha 2-es iq-ja van legalább, akkor kikapcsolja úgyis.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #83641 üzenetére
Nincs megoldva. Tesztelni akartam azt a Gravitybox funkciót. A Robot ikon pont "kéznél" volt, így az lett a kísérlet alanya. Ez rossz ötlet volt, nagyon érzékenyen érintette a Robot lelkivilágát. Egyébként, a Robotban ki lehet kapcsolni a kényszerített előtér szolgáltatást, az értesítések prioritása pedig öt fokozatban állítható (ha jól emlékszem, akkor csak a két legmagasabbnál látható az ikonja). Így megoldható, hogy ne legyen "látványos" a működése. De, sztem ez nem helyes. Egy automatizálót "uralkodásra" terveztek, nem arra, hogy a háttérben rejtőzve, csak egy kis szolgáltatási szálon kapcsolódjon. Nagyon lerontaná a hatékonyságát és a stabilitását. Nekem az a természetes, ha a Robot ikonja állandóan ott van a notibáron. Abból tudom, hogy minden rendben, a Robot "jól van" és teszi a dolgát. Ha tudtam volna, hogy Zeon.hu ilyet szeretne, akkor inkább az Avastot ajánlottam volna, esetleg némi "Robotos" csavarral.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Oldman2 #83621 üzenetére
Emlékeim szerint szinte biztos hogy az S2-n is törölhető a belső tár FR-nél, ott a lehetőség.
Vettem egy pc-t 3e-ért úgy, hogy eladó állítása szerint nincs benne vinyó. Persze volt, rajta az előző tulajnak és 3 különböző barátnőjének 'home made' fotóival és videóival
HR24.hu
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #79335424 #83642 üzenetére
igen, én is ezért szeretem,ha kint van a rolón.
emlékszem, mikor egy frissítés után eltűnt az ikon, volt is reklamálás Tamásnál
de ez most egy speciális eset lenne, de valószínűleg megint túl sokat szeretnék.
avast mit tudna tenni? azt tudom, hogy nem víruskeresésre használod.#?*@&!
-
demars
addikt
Helló! Remélem jó helyre írok...
Olyan alkalmazást keresek, amivel meg tudom nézni, keresni egy zene szám címét....
Ha megy egy szám a rádioban pl
Köszönöm!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz dokee78 #83647 üzenetére
Köszi, és drmotto neked is!
Nem telorol rádiózásra gondoltam... Egy csajszi múltkor kíváncsi volt mi szól a class fm en.. Indított egy appot, majd kiírta neki a szám címét ( előadó, melyik remix, stb.)
Megsasolom az említett appokat és választok!
Köszi még egyszer!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest