- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Mr Dini #83249 üzenetére
Akkor már inkább TeamViewer, de, ha tudja az IP -ket, akkor a Webkey is jó lehet. Ne érts félre, nagyon jó a MirrorOP, én is használom és nem bántam meg, hogy megvettem, de csak egy távoli asztali kapcsolathoz kicsit húzós. Az ingyenes meg kb. próbára jó.
[ Szerkesztve ]
-
nubiai
tag
Tud valaki olyan álhívás (fake call) programot, amivel az időzített hívást fizikai gomb(ok) valamilyen kombinációjával lehetne indítani? Rázás nem jó, mert ha ott állnak velem szemben, nem vehetem elő a telefonom, hogy rázogassam. A zsebben rázás meg kárt okozna az imidzsemben.
-
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki Sygic Family Locator-t? Ha igen, akkor leírná a tapasztalatait?
Más kérdés: azt meg lehet valahogy oldani, hogy egy készüléknél a zárképernyőre kirakok 2-3 contactot, akit lezárt képernyőnél is lehet hívni. Amit meg szeretnék oldani. Kisfiam jövőre iskolás lesz és szeretném, ha lenne nála egy készülék, de ne játsszon meg szórakozzon vele, ezért jelszóval lezárnám. Azonban jó lenne, ha lezárt állapotban is tudna hívni néhány fontos telefonszámot, ha szükséges (anya, apa, nagyszülők, stb.).
Előre is köszönöm a segítséget.
-
rgeorge
addikt
-
törölt tag
Neked is azt javaslom, hogy nézz egy custom lockscreen alkalmazást!
Leírom a lényeget, hogy mindenkinek világos legyen a szitu. A custom lockscreenek az OS számára nem lockscreenek, hanem launcherek. Ha kikapcsolunk a rendszerben minden lockot, akkor a power -t megnyomva, egyből az alapértelmezett launcher főképernyőjére, azaz a home -ra jutunk. Mivel a custom lockscreen van a rendszerben alapértelmezett launcher -ként beállítva, ezért azt fogja mutatni a rendszer. Nyilván, úgy vannak megalkotva, hogy vmilyen lezárási módot tartalmaznak, de, mivel launcherek, ezért nem vonatkoznak rájuk a rendszer lockscreen korlátozásai. Tulképp minden olyan feature -re lehetőségük van, amire egy launchernek. A belső programozásuk pedig az, hogy miután megtörtént a feloldás, meghívják az "igazi" launcherünket. Nagyon ügyes trükk és csomó lehetőséget ad, amiket a gyári lockscreen nem engedne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Épületen belül nem fogja tudni egyik ilyen sem megtalálni a kisfiad, úgy viszont meg nem látom értelmét, mert az iskolából csak nem fog eltűnni. Mindig a GPS a legpontosabb pozíciószerzés, viszont ahhoz a szabadban kell lennie.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
-
Mr Dini
addikt
-
kaciokos
őstag
válasz #79335424 #83256 üzenetére
Bocs, hogy beleugatok, mert annyira nem vágom, de ez tuti így van? Szerintem ha nincs semmilyen lezárás beállítva, akkor a power-t megnyomva nem a launcher kerül a képernyőre, hanem ami utoljára a képernyőn volt, legyen az a launcher, vagy valami más app. Valami trükknek kell még itt lennie, mert így, ahogy leírtad, nem működne.
-
törölt tag
válasz kaciokos #83263 üzenetére
Jó, persze. Nem akartam kisregényt írni, de nyilván úgy van, ahogy írod. Gondoljuk át, hogy mit is jelent, amit írtam! A lockscreen alkalmazásban megadod, hogy a kijelző kikapcs után, mennyi idő múlva legyen aktív. A rendszer számára ez egy Home utasítás. Mivel az alapértelmezett launcher a lockscreen, ezért, az aktiválódás után kiadott Home parancsra, kijelző bekapcskor a lockscreen fog megjelenni. Az már a lockscreen alkalmazás beállításaitól függ, hogy feloldás után a "valódi" launcher home -jára dobjon, vagy a lock aktiválódása előtt fókuszban levő activity -re (már, ha addig nem lőtte ki a rendszer azt az alkalmazást, mint háttérfolyamatot).
[ Szerkesztve ]
-
hirtelen
csendes tag
Megvettem a Easy Voice Recorder Pro applikációt, működik is. Egy problémám van vele: nem tudok többé kilépni belőle, mindig ott fut a háttérben, holott ritkán lenne rá szükségem. Még az alkalmazáskezelővel sem tudom kiütni a futását.
OnePlus One mobilom van, rootolt.
Tanácsot kérek, hogyan tudok kilépni - nem a felvételt leállítani, az megy - hanem a programból teljesen kilépni?
-
air
nagyúr
Biztos, hogy egy 6 éves gyereknek telefonnal kell iskolába menni?
A legtöbb iskolában - nagyon helyesen - tilos a gyerekeknek mobiltelefont használni.
A mi iskolánkba még bevinni is tilos.
Arról nem is beszélve, hogy felesleges egy 6 éves gyereket kitenni egy olyan traumának, hogy esetleg nagyobb gyerekek elvegyék tőle a telefont. (Bármilyen értéktelen, és gagyi is.)
Nem akarok gyereknevelési vitát kirobbantani, mert az én lányom is másodikos, 8 lesz idén, van mobilja (igaz egyelőre csak játszik rajta, és egy tartalék kártya van csak benne) de eszébe sem jut, hogy iskolába vigye, és a fentiek miatt nincs is rá lehetősége.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Használ valaki Habit Browsert ? Az mitől lehet, hogy pár oldal megnyitása után (nem egyidejűleg hanem egymás után) a cpu 40-50 százalékon van és már nem tudok vele böngészni mert nem nyit meg semmit ?
Újra kell indítani a böngészőt úgy megint jó de nem sokáig.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83267 üzenetére
más böngészövel ugyanazokat a lapokat böngészve is tapasztalod a hibát?
-
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83268 üzenetére
Nagyon sok böngészőt kipróbáltam egyikkel sem jön elő a hiba.
Jó lenne megtalálni a hiba okát mert mint böngésző ez jön be legjobban.
-
nagyúr
Köszönöm Mindenkinek az "építő" jellegű hozzászólásait...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83271 üzenetére
a legfrisebb verzió van fent?
korábban tapasztaltál ilyet vele? -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Tudtok ajanlani olyan bongeszot aminek a kezelogombjai (elore, vissza, frissites, uj lap, stb.) alul vannak? -
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83274 üzenetére
Igen a legfrisebb van fent.
Régóta ezt a böngészőt használom, amikor rátaláltam és feltelepítettem minden szép és jó volt nem jött elő ez a hiba nagyon sokáig pedig voltak frissítések is.
Aztán már jó ideje ilyen, nemtudom egy frissítés hozta-e ezt vagy valamivel összeakad esetleg ?
Próbáltam visszarakni régebbi verziókat de ugyanúgy kifagy.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83276 üzenetére
probáld meg törölni az app adatait.
-
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83278 üzenetére
Már megtörtént régebben is. Teljesen szűzen feltelepíve is sajnos kifagy.
Esetleg leírhatnád, hogy szabályosan hogyan töröljem ezeket az adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83279 üzenetére
korábbi verziókkal is?
Mindegy milyen oldalak vannak megnyitva? -
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83280 üzenetére
Igen, korábbiakkal is. Teljesen mindegy mi van megnyitva.
A memóriahasználata folyamatosan nő (300 mega felettig) a cpu meg 40 % on van és onnan kezdve nem lehet böngészni, nem nyit meg semmit.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83281 üzenetére
bármilyen oldalt megnyitva?
pl akkor is ha az m.mobilarena.hu oldalt nyitod meg több lapon?milyen oprendszer fut a telefonon?
-
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83282 üzenetére
Most 12 oldalon nyitottam mega az m.mobilarena.hu-t, 79megát használ cpu 0%.
4.3 van fent.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83283 üzenetére
elmondom hogy vannak bizonyos weboldalak amik adott böngészön nem jól mennek.
ezért jó ha van több is. -
Csocsesz75
őstag
válasz Csocsesz75 #83283 üzenetére
Most 12 oldalon nyitottam meg az origo mobilos oldalát de semmi, viszont amint az egyiken elkezdtem megnyitni cikkeket lefagyott és kész.
-
Simba86
senior tag
sziasztok!
Új telefonra tértem át (név szerint Huawei P8 lite-ra), és szerettem volna a korábban mentett wifi hálózatokat átvinni. A google sync nem vitte át, pedig vagy ötször próbáltam az elejéről... Láttam, hogy 5.0-tól teljesen más a restore, de nekem fel se ajánlotta a wizard, hogy kiválasszam, melyik készülékről szeretném áthozni a programjaimat és beállításaimat
Rootolt a cucc már, megcsináltam a titaniumos visszaállítást, mégse jelennek meg a hálózatok, csak amelyek láthatóak, de azoknak se rakta be a mentett jelszót...
A visszaállítás tuti sikeres volt, mert megnéztem a wpa_supplicant file-t, benne van az összes, aminek lennie kell...Ez vmi lollipop bug lesz? Egész délelőtt ezzel vacakoltam, böngésztem a neten, de sikertelenül...
Köszi a segítséget előre is!
(ha rossz topikba írtam, akkor elnézést kérek :S )
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83285 üzenetére
muszály 12 oldalon
nem elég 2-3?
lehet hogy leterheled vele..és az app nem fogadja szivesen.
Ha neked fontos hogy 12 lap legyen,akkor nézz másik böngészőt is alternativa ként. -
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83287 üzenetére
Ezt most csak a próba kedvéért néztem 12 oldalon, mindig 1-2 oldalon böngészek nekem nem kell több.
Esetleg feltelepítenéd és ezzel az origo mobilos oldalával kipróbálnád ?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83288 üzenetére
hát 32kbit/sec es mobilnettel inkább nem,ha nem baj.
A Play áruházban nem jelzett ezzel kapcsolatban senki sem? -
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83289 üzenetére
Nem jelzett senki, lehet nálam van valami baj.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83290 üzenetére
milyen oprendszer fut a telcsiden?
-
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83291 üzenetére
Fentebb írtam, 4.3 van rajt.
Egyébként amit írtál, lehet az origoval lesz a probléma, azt az oldalt lehet nem szereti. Illetve azzal is.
Esetleg tudsz fejből olyan oldalt ami jobban igénybeveszi a memóriát ? Kipróbálnám azzal is.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83292 üzenetére
index.hu,youtube asztali változata pl
-
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83293 üzenetére
Indexxel nyitogattam meg cikkeket, utolsóban volt egy videó lejátszás közben egyszercsak leállt a böngésző és kilépett a home képernyőre.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83294 üzenetére
a telefon pontos tipusa micsoda?
-
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83295 üzenetére
Samsung Galaxy Grand 2, SM-G7105
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83296 üzenetére
a böngésző lesz a ludas.
Legyen másik alternativa is.
ennyi. -
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83297 üzenetére
Van másik, nem is egy, csak bacca a csőrömet.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Csocsesz75 #83298 üzenetére
ez ilyen
ha tudsz angolul akkor vedd fel a kapcsolatot az app fejlesztőjével. -
Csocsesz75
őstag
válasz aprokaroka87 #83299 üzenetére
Sajna nemtudok, fordítóval küldtem e-mailt, de nem válaszolt.
Köszönöm a segítségedet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Be quiet! system power 10 850W
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest