- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Dottore #82757 üzenetére
Ezidáig nem is ismertem a Cheetah Mobile-t, Quickpic viszont a kedvenc képnézegető programom. Gyakorlatilag az egyetlen normális alternatíva, ahol egyszerre tudok kizárni is ÉS elrejteni is mappát + jelszóval levédetni. Nagy kár lenne érte, de max. nem frissítem többet.
Egyébként az, hogy megvásárolták szerintem nem jelenti feltétlen azt, hogy tele lesz szemetelve, bármint egy képnézegetőt max hirdetésekkel tudják elb...ni szerintem. Akkor meg max megveszem, 1x belefér vagy Addaway.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tudományos Pandémia Klub
- Építő/felújító topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Eladó Commodore 64 Dobozos!
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest