Hirdetés
- 
			  Mobilarena  KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT! KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!  A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. 
 Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#79335424 törölt tag Az nem ugyanaz. Ha mondjuk egy alkalmazást szeretnék linkelni, akkor én a Play klienst nyitom meg. Az sokkal kezelhetőbb, mint a webes felület. Az alkalmazásnál rábökök a megosztásra, majd a felugró lehetőségek között a Clipper -re. Máris vágókapon a link, ami nem veszik el, ha utána mást is kijelölök. A rolón mindíg ott az ikonja. Ha rábökök, akkor megjelenik a kimásoltak listája. Itt bármelyiket újra kiválaszthatom, szerkeszthetem, saját mappákba rendezhetem. Így lehetnek benne jegyzeteim, könyvjelzőim, stb. Akár egy hsz. -t is megírhatok vágólapon. A linkeknél természetesen felajánlja a megfelelő alkalmazásban megnyitást. Pl. a főnökömtől szoktam kapni szifon maps -es linkeket e-mail -ben. Ezeket Clipper -be másolom, ott meg átjavítom a link elejét "http://maps.apple" -ről, "https://maps.google" -re. Így már nem csak a böngészőt dobja lehetőségként, hanem a Térképet is. A link pedig mehet a "helyek" mappába. A teljes tartalmat szinkronizálja a droidok között, valamint szerkeszthető szövegként exportálható, importálható. Sztem ez egy kicsit több, mint egy vágólap gomb a billentyűzeten. petipetya: Ebben is hasznos a Clipper. Böngésző címsorán hosszan nyomva megosztás -> Clipper. Máris vágólapon a link. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. 

crok
 crok mobilizmo
 mobilizmo