- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
SafeInCloud jelszókezelő appal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nektek jól működik az automatikus kiegészítés böngészőben? Én Brave böngészőt használok és nem igazán akar jól működni. Korábban is használtam, prémiumom van, de eddig a Brave jelszókezelőjét használtam a kevésbé fontos jelszavak tárolására. A fontosak mentek a SafeInCloudba. Arra gondoltam, hogy minden átviszek a Brave-ből a SiC-be. A jelszavak importja megvolt, Windowson minden jól működik, viszont Androidon nem okés. Ha egy oldalhoz 2 vagy több bejelentkezési adatom is van (Pl. Édesanyámnak én diktálom a villanyt, gázt, stb.), akkor ezeknél az oldalaknál nem ajánlja fel, hogy melyik adattal jelentkezzen be, hanem egyből beírja az Édesanyám adatait és nem is tudok választani mást. De olyan gondom is van, hogy egyes oldalaknál nem ad fel semmilyen bejelentkezési javaslatot (pl. szerencsejáték oldalán vagy a céges bejelentkezésnél), annak ellenére, hogy van elmentve account. Én csinálok el valamit vagy ez az automatikus kiegészítés ilyen és ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Trollok komolyan
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged