Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Androidos tablet csoportból irányítottak ide. Kérdésem a következő lenne: Magyar Turisztikai Adatszolgáltató Központnak kell adatot szolgáltatnia minden vendéglátó üzletnek július 01-től. Az eszközömnek ezeket kellene tudnia:
Verzió:1.0.2
Követelmény: Android 8.0 és újabb.
Van egy Huawei MediaPad M5(8”) és egy Lenovo Miix 2(8”) tabletem. Néztem a műszaki adataikat a Huawei 8.0 a Lenovo 8.1 rendszerű. Amikor le akartam tölteni azt írja ki, hogy „nem működik az eszközödön”. Kérdeztem tőlük, hogy miért nem. Azt ők nem tudják. Vegyek olyat, amin megy.
Szerintetek miért nem megy a program a fent említett két tableten. Tudtok javasolni valamilyen megoldást?
Pixel 4 telefonom van azon működne, de azt nem szeretném erre befogni, illetve pl.: ha adatot szolgáltatok be akkor nem tudok telefonálni. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest