- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
PROTRON #164062 üzenetére
Android 8 -tól ADB engedély kell hozzá, valamint a fejlesztői menüben is engedélyezni kell. Android 10 -en az ADB -hez még PC -s kapcsolat kell (11 -től már nem).
Nem értem, hogy miért nem találtál helpet. Beírtam, hogy "How to enable freeform mode on Android 10" és csomó találatot dobott. Pl. EZT.
Ha nézted a korábbi linkemet, akkor láthattad, hogy ott is leállt a YT, amikor másik appra váltott. Nem túl jó az angolom, de ha jól értettem, akkor béta móddal, meg készülék gyengeséggel magyarázta. Ez nem igaz. Akár split screen, akár freeform mód, csak az egyik app van előtérben, a többi háttérben. Tehát, csak olyan appok működnek tovább, amik háttérben is tudnak futni. Nem feltétlenül kéne így legyen, mert Android 10 -től van multi resume. De, ezt az alkalmazásoknak is támogatniuk kell. A YT split screenben "lehalása" nem bug, hanem feature. A Google szándékosan nem engedi. Ezért kell alternatív megoldás rá.
One hand módban nem tudok segíteni. Én alapértelmezetten rendesen tartom a telót. Fekvőben, két kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest