- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
Sziasztok.
Nem tudom hogy jó helyre írok-e, de majd úgyis rám szóltok ha nem. Ja, és akkor is, ha törvénybe ütköző.
Mivel a kislányunk cukorbeteg, ezért megvettük neki ezt a készüléket szenzorokkal.
[link]
Azért kellett mert már igencsak fájtak az ujjhegyei a tűszúrások miatt. Evvel csak egyszer kell szúrni 2 hetente.
A probléma ott van, hogy a készülék(scanner) nem megfelelő mértékegységben adja meg az eredményt, és ezért folyamatosan át kell váltani. Hibázni nagyon nem lehet érthető okokból.
Ezért örültem meg annak hogy van hozzá applikáció, ami viszont a leírások szerint mindent tud. Nosza gyerünk letölteni a playről. Csakhogy Magyarországon nem elérhető. Letöltöttem a netről az APK állományt, , megpróbáltam feltenni így, de egyből a Play áruházba irányít és ennyi.
Kérdezném tehát, hogy lehetséges más módszerrel felvarázsolni a telefonra? A készülék egy Honor 8-as.Lancia Delta III eladó!
-
WhiteWalker
nagyúr
Miért van 2 Firefox a play-n?
Az egyik béta a másik normál verzió -
enginev3.0
félisten
válasz WhiteWalker #117307 üzenetére
Hát, mert az egyik béta a másik meg a stabil
Béta előbb kap meg mindent, de lehetnek hibák
Stabil meg az ellenkezőjeA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz berek21 #117310 üzenetére
Egy dolgot tudnék elképzelni, hogy egy új google accountot kell létrehozni német lakcímmel (érdemes német VPN-t használni hozzá), majd ezzel kell bejelentkezni a telefonba. Ez után fel kell telepíteni egy VPN-t a relefonra, és német IP-t kérni. Ez után szerintem fel fogjátok tudni telepíteni a telefonra a play-ből.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
darvinya
titán
Most ezt eltalálták, nekem bejött a Microsoft Launcher.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Kékes525
félisten
Gyors segítségre lenne szükségem. Factory resetet kellett csinálnom és a Google.Play nem állította vissza a Easy Backup & Restore applikációt, mert törölték a szervéről. Pedig pár napja még megvolt az biztos. Honnan tudnám ezt letölteni? Fontos mentésem lenne, amit vissza kellene állítanom, de nélküle nem tudom. Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz enginev3.0 #117311 üzenetére
Köszi.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Valaki használja itt a reddit alkalmazást? Van pár bajom vele, és érdeklődnék, hogy a Boost for reddit app teljes egészében kiváltja, vagy fent kell lennie a redditnek is? Esetleg van tapasztalata valakinek a boost-tal? nem akarom feleslegesen telepíteni… ja igen, és elvileg fizetős is… ha megveszem onnan örökre marad a licensz?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
IldiH
tag
válasz berek21 #117306 üzenetére
Az alkalmazáshoz nem tudok hozzászólni, de a 2 hetente szúrás biztos, hogy nem jó. Orvostól megkérdeztétek? Hol szúrja az ujját? Ugye nem az ujjhegyeit, hanem annak az oldalait szúrja a tollal? Illetve nincs-e túl nagy mélységre állítva a tű? Illetve néha alternatívaként az alkart és a hüvelykpárnát is használhatja, bár az kissé eltér. Ha mindent jól csinál, akkor 3 óránkénti szúrásnál sem kéne fájdalomnak maradni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #117321 üzenetére
A hivatalos Reddit alkalmazástól szinte bármi jobb. A boost ingyenes, a reklámok eltüntetéséért fizetsz. Én a slide-ot használom. Nyílt forráskódú, az f-droid-ról telepítve minden funkciót megkapsz amit a play storeon elérhető fizetős verzió tartalmaz.
-
-
Kékes525
félisten
Titanium Backup nélkül nem tudok élni! Rootoltam a telefonom, és már müködik a Titanimum Backup.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #117326 üzenetére
[link]
Teljes alkalmazás, nem kell hozzá a hivatalos app.[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz MikeWazowski #117321 üzenetére
Nekem boost van, en nagyon szeretem, minden benne van, ami nekem kell, jól néz ki, gyors, könnyen használható
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
MikeWazowski
veterán
Alighanem nekem is az lesz akkor, és letörlöm a reddit app-ot mert nem túl jó.
A Slide-ot nem engedte valamiért telepíteni a telefonom… Ám a reklámmentességet megvetted? Ha egyszer megveszem, akkor többet nem kell, törlés után is megmarad a blokkolás?[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
HREH
senior tag
válasz MikeWazowski #117331 üzenetére
Nem vettem meg, mert AdAway mindent blokkol, így nem látok reklámot az app-ban.
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
juve600
nagyúr
üdv
olyan alkalmazást keresek ami az értesítési sávon mutatja a net forgalmat,sokat találtam de egy gondom van velük hogy lezárt képernyőnél mindegyik a képernyő közepén egy csíkban mutatja az adatforgalmat és ezt nem tudom kikapcsolni,nekem csak az értesítési sávon kell hogy mutassa
-
S e t h
nagyúr
Olvasgatom az összefoglalót.
Nem volt róla korábban szó, hogy érdemes lenne a billentyűzet appok közé felvenni a Gboardot? Elég komoly népszerűségre tett szert.
Böngészőknél lehetne bővíteni a Samsung internet browserrel, UC meg egyelőre kuka.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
beg
veterán
válasz S e t h #117337 üzenetére
Betettem, betettem, kivettem
Köszi, jók voltak az ötletek. Plusz szorgalmi feladatként a launchert bővítettem a Microsoft launcherrel.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Bozek
nagyúr
"Plusz szorgalmi feladatként a launchert bővítettem a Microsoft launcherrel"
Ha egy ember javasolja, akkor már bekerül az összefoglalóba? Akkor kérném betenni fájlkezelőnek az X-plore File Manager-t.
-
KTU
addikt
Telepítsünk valami drágát ingyen.
Ekstar File Transfer
131999 Ft0 FtEkstar Pdf Reader
10499 Ft0 FtEkstar Dictionary
5290 Ft0 Ft[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Ekstar File Transfer ismertetése így kezdődik: No. 1 File Transfer tool in the world
Ehhez képest öten (5 db) értékelték, a letöltésről még meg sem jelent statisztika.
mod: 50+ letöltésnél tart
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Somatom
veterán
Újabb Google merénylet. Remélem, hogy a LastPass oldaláról még telepíthető lesz az addon. Az Autoinputért is nagy kár lenne (az Androidpolice -os hivatkozásban olvasható Joao véleménye).
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel PC-ről lehet telefonra streamelni (film legfőképpen pl. mkv, mp4 stb kiterjesztésűeket is). Lehet fizetős is.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Bozek
nagyúr
válasz SharpSA #117346 üzenetére
és (#117347) Somatom: És én Nougat-ról beszéltem? Az alatt nekem is működött, hozzáteszem, az OTG-s pendrive-ot és külső winchester-t is felismerte. Viszont - mint ahogy azt a hozzászólásomban is írtam - 8.0 alatt (az XZ1 Compact-on az van) már nem látja az SD-kártyát. Küldtem neki egy hibajelentést, azóta se történt semmi.
Azt csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a Join dobott egy hibaüzenetet, amit elküldtem, nem sokkal később jött is a válasz egy linkkel, hogy próbáljam meg azt a verziót. Így is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- Sorozatok
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest