- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Telefon(kagyló) felvevő program kellene, bevált
LG K10 nincs rajta középső gomb, mint a samsungokon, és koszos kéznél néha nem érzékeli az elhúzást.
Kéne valami app, ami vagy egy gombbal felveszi, vagy érzékeli ha a füledhez emelted, és indítja a vonalat.
Van sok a Playe-en, EasyAnswer-t próbáltuk, az nem működött.
Van bevált alkalmazás erre?
Automatikus felvétel nem jó, mert van, akinek a hívását nem akarja felvenni az ember. Fényérzékelésre felvevő sem, tokban van a telefon, ne vegye fel amint napvilágot lát.
Csak ha a füledhez emeled, Android 6 (vagy 7)re.
Használ valaki ilyet? -
Taci
addikt
válasz
snooze #115395 üzenetére
Igen, ez már korábban is tervben volt. A következő verzióban ez is benne lesz.
A régi Nokia 5310-esemen imádtam, hogy beállítottam, hogy mostantól néma mód, és 2 és fél óra múlva (vagy megadott időpontban) váltson vissza normál módra, ez pl. mozinál nagyon hasznos volt.
(Ezt Androidnál is meg lehet tenni, de pl. S7-nél csak úgy, ha ismétlődésként állítom be, pl. hogy minden nap vagy a hét adott napjain ismétlődjön, de az meg nem jó megoldás úgy.)Szóval ez is benne lesz, örülök, hogy nem csak nálam merült fel az igény rá.
-
S e t h
nagyúr
Gboardon nincs olyan lehetőség, hogy az alkalmazás által nem ismert szavakat a szövegmezőbe gépelést követően a szótárba mentsem?
Swypeban ez jól meg volt oldva, itt még kicsit logikátlannak tűnik, hogy be kell mennem az alkalmazásba és ott egyesével felvinnem a szótárba a szavakat amelyek éppen eszembe jutnak. -
Somatom
veterán
Nincs szükségem ilyen némító funkcióra, de az alapot nagyon hasznosnak tartom. Csak egy kicsit más irányban kéne fejleszteni, és akkor a felhasználó dönthetné el, hogy milyen gombnyomásra, milyen műveletet szeretne végrehajtatni. A lényeg az lenne, hogy a user aktiválhatná, hogy az alkalmazás az X inputokra (gomb megnyomás, többszörös gombnyomás, nyomvatartás) nyilvános broadcastokat küldjön. A használati utasításban megírnád a konkrét üzeneteket, és ennyi. Ezzel közvetlenül lehetne indítani automatizálóban megadott műveleteket. Itt egy példa: Motion Detector pro. Pl. én 2X power -hez inkább a zsebláblámpa ki/be kapcsolást társítanám, nem a néma módot.
Egy javaslat:
Sztem a boot -tal induló szolgáltatás legyen opcionális. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Elkészítettem első Androidos alkalmazásomat: Silent Switch.
Igazából azért csináltam, mert iPhone-ról jöttem, és hiányzott végig a némító kapcsoló, nagyon sokat használtam rajta, így gondoltam, írok egy szoftveres változatot magamnak az S7-esemre. (Tudom, van jó pár ilyen alkalmazás, de ezt én csináltam.
)
Szívesen veszek (pozitív és negatív) visszajelzéseket, amint időm engedi, javítom az esetleges hibákat (már ha van mit egyáltalán
)
Ingyenes, nem fizetős, nincs benne reklám sem, és nincs más fizetős alkalmazásom sem, így remélem, nem minősül kéretlen "reklámnak", nem haszonszerzés céljából írok ide - viszont úgy gondoltam, ebbe a topikba illik.
Ha valamilyen szabállyal mégis ütközne, kérlek, töröljétek. Köszönöm! -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Play hibával küzdök. Wifi-n keresztül semmit sem tudok telepíteni a Playből (más minden megy). 495-ös hibával száll el a telepítés. Mindent kipróbáltam már akkor különböző oldalak írnak (cache törlés, új play, acc eltávolítása). Semmi...
Volna valakinek ötlete, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
(Oneplus One, 7.1.2 és Bank Gapps 7.24-i.)
Köszönöm! -
-
llaszlo
veterán
Feltettem egy táblázatot a telefonomra. Viszont sem a google sheets-szel, sem az MS excel-lel nem tudom offline szerkeszteni.
A fájl eredetileg is offline lett létrehozva a gépemen.
Mi a megoldás erre? Azon kívül, hogy aktív legyen a net. xlsx a fájl egyébként. -
togvau
senior tag
Létezik olyan androidos DLNA lejátszó, ami nem hagyja abba a lejátszást/ felejt el léptetni ha lejár a szám, ha a cucc már egy ideje sleepben van? Ha igen, melyik ez?
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #115383 üzenetére
Esetleg nézd meg az Nougat / Oreo Quick Settings-et vagy a Tiles-t. Ha adsz neki ADB-vel jogot, akkor root nélkül van Immersive Mode (illetve a másodiknál Kiterjesztett képernyő), amit ki tudsz rakni a QS panelre és onnan tudod indítani. A Tiles-sel próbáltam (múltkor ingyen be lehetett szerezni), működik rendesen.
Szerk: Kipróbáltam az elsőt is, az is működik sima ADB-s jogokkal.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megtudnátok magyarázni, hogy miért nem tud a Google kereső egy 4G-s hálózaton kapcsolódni?
A YouTube-on kívül még, minden más működik rendesen, de a Google azt írja ki, hogy Offline vagyok, pedig roaming 4G és 3 csíkocska is megvan. -
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #115369 üzenetére
Én ezt használtam anno: GMD Full Screen Immersive Mode. Az ingyenesben hagy az alján egy piros csíkot, ami jelzi, hogy onnan lehet előhozni, a fizetősben (1280 Ft) ez a rész is testreszabható.
-
Land
veterán
Van egy játék mellyel szépen haladok, viszont holnap eladom a telefonomat. Van rá mód root nélkül lementeni?
Jewel Legend -
SharpSA
veterán
válasz
Viktor0610 #115377 üzenetére
Ja az nálam be van kapcsolva. Meg szinte majdnem minden. A rezgés és a hang meg az elsők között van kikapcsolva.
-
Ronam
addikt
válasz
Viktor0610 #115377 üzenetére
Szuper, így megjelenik rendesen, köszi! Én eddig nem használtam ezt a funkciót, úgy tudtam hogy ez magyar nyelven nem működik, viszont a jövőben biztos fogom használni. Amúgy a szövegjavításnál szinte mindent ki szoktam kapcsolni, szóval ez volt a probléma.
-
-
válasz
Ronam #115370 üzenetére
Ahhoz kell a Google app.
Ezután katt a ?123 gombra, majd az 1234 gombra, majd megjelenik a G-ikon, katt, aztán válaszd ki a mikrofon ikont.Szerencsés esetben a G-ikon folyamatosan látszik a bill felett, akkor csak onnan kell kezdd.
Még szerencsésebb esetben a beviteli mező jobb oldalán ott a mikrofon gomb. -
Ronam
addikt
válasz
Viktor0610 #115354 üzenetére
Gboardot hasznalok, de nalam nincs mikrofon gomb sehol. Megneztem a beallitasokat, elvileg minden be van kapcsolva. Mi lehet a problema?
-
zeon.hu
nagyúr
Navi sáv eltüntetésére van alkalmazás root nélkül?
Sajnos a G Tab-ból kimaradt ez az opció, ami G Flexen beállítható alkalmazásonként és pl Tv Go-ban kint marad álló és fekvő nézetben is. -
Somatom
veterán
válasz
terra052 #115364 üzenetére
Sztem OS szintű lehetőség nincs rá (Kodiban is szürke az output csatorna kapcsolója). Régebbi rendszereken a képkimenet kapcsolását "echo" shellparancsokkal végeztettem, amik 0 -ra, vagy 1 -re állították a
/sys/devices/virtual/switch/hdmi/hdmi0/enable
értékét. A kikapcsolónak csináltam egy indító parancsikont, a bekapcsolóhoz pedig billentyűkombinációt rendeltem..
De, most Android 6.0 -ás RemixOS alatt egyáltalán nem találtam a /virtual alatt switch könyvtárat.
Egy dmesg kimenetből talán kideríthető, hogy miként váltogatja az audio kimeneteket, és az alapján megkeresni a kapcsolóját. Szvsz. mindenképpen mókolós a dolog. -
terra052
őstag
Tud valaki segíteni ebben: android tv box audio kimenetét szeretném egy parancsikonnal/widgetttel kapcsolni. USB hangkártya és a hdmi között kellene váltania, 6.0 Androidon, egy Beelink mxIII-II boxon.
-
Probert75
addikt
Diktáláskor mit kell mondani, ha írásjeleket akarok a diktált szövegben? AnySoftKeyboardot használok.
-
-
hati
addikt
válasz
Amikor utoljára próbáltam, akkor nem tudtam, az írásjeleket kitenni, új sort kérni, stb. Működik ez magyar nyelven is?
-
S e t h
nagyúr
Előző telefonon szinkronizáltam az összes gboardba elmentett szót, most új telefonnál már egy sincs, hurrá.
Szinkron ment, hát ennyi. -
nokia123
aktív tag
válasz
Oké,köszönöm.
-
-
nokia123
aktív tag
válasz
Viktor0610 #115352 üzenetére
Kérdezem. De ezek olyanok (Google appal és a Gboard?) hogy gyakorlatilag bárhol vihetünk be szöveget diktálással, legyen szó akár egy iMessage-ről vagy messenger netán jegyzetről.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest