-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
A NewPipe (0.8.7 verzió) nálam újabban nem akar semmit megnyitni "nem sikerült a video url aláírása" hibajelzéssel. Van esetleg frissítés vagy régebbi verzióra kell átállni, hogy újra menjen?
-
paolinho
őstag
Egy érdekes dolgot tapasztaltam pár napja a Gmail app-nál a telómon (LeEco Le Pro 3). Ha választ akarok küldeni egy beérkezett levélre, akkor a válasz-mail Küldés... állapotban reked az üzenet, és nem megy el a későbbiekben sem. O.K. web felületről el tudom küldeni, de idáig ezzel nem volt gond. Mi lehet a probléma, és mit lehet ezzel tenni?
-
gojko.m
senior tag
válasz S e t h #108056 üzenetére
Sőt... van már újabb NewPipe is. Jelenleg a 0.8.10-es verziónál tart.
-
bexinho23
őstag
Quickpic-nél van arra lehetőség, hogy a "főlapon" a helyi képekkel együtt jelenjenek meg a felhőben/ftp-ben tárolt képek mappái is?
A balról elhúzható sávban kiválaszthatom az adott felhő/ftp mappát, amikből válogathatok is a távoli képek közül, viszont én azt szeretném, hogy ha van netelérhetőség, akkor jelenjen meg a mixelve a helyi/távoli képmappák.
Gyári app erre nem képes (Huawei).
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Kétféle alkalmazást keresek:
1)
Bejövő hívásoknál automatikusan tudja némítani telefont / hívást visszautasítani, és automatikusan küldjön valami SMS-t (pl.: "Nem vagyok elérhető", "Hétfőn hívjon újra", stb,) Persze be tudjam állítani, hogy melyik kapcsolat milyen csoportba tartozik, némítson-e vagy nem, milyen üzenetet kapjon, kapjon-e egyáltalán, mi történjen, ha olyan hív, aki nincs a kapcsolatok között, mi legyen "Privát szám" esetén, valamint időszakokat is meg tudjak adni a különböző csoportoknak (pl.: "család"-nak mindig elérhető, másoknak hétvégén nem, megint másoknak 16 óra után nem, ilyesmik... Létezik ilyen? Csak olyat találtam, ami SMS-re automatikusan válaszol.
2)
Automatikusan rögzítse a telefonhívásokat. Be lehessen állítani csoportokat, bejövő / kimenő hívásokat, "Privát szám", kapcsolatok között szerepel / nem szerepel. Amiket láttam, ott elég sokan panaszkodnak, hogy csak az egyik fél hangját rögzíti, vagy kimaradnak beszélgetésrészek; azt már nem is tudom, hogy a leírt szűréseket tudják-e. Van valami jól bevált alkalmazás erre? -
válasz Bozek #108061 üzenetére
Ráadásul most az ACR licenc akciós!
-
Pikkolo^^
addikt
Azt szeretném, hogy ha a telefon csatlakozik az autóval BT-n kerrsztül akkor a Deezer automatikusan elinduljon. Hogyan/mivel lehet ezt megoldani?
-
pigster
senior tag
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van alkalmazás vagy E-Robot megoldás arra, hogy mint az asztali gépek billentyűzetén van Home és End gombokkal egy adott oldal tetejére vagy aljára tudjak ugorni?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
22balu
aktív tag
Hello
Nincs meg valakinek a legutolsó messenger apk-ban ?amiben még nincs benne ez a napom funkció, mert nagyon idegesítő
-
Fandango
veterán
-
beg
veterán
-
chungee
addikt
Napot!
Milyen app-pal tudom mp3 csengőhangként hozzárendelni névhez
-
zeon.hu
nagyúr
válasz HoTaZo #108072 üzenetére
Kinetic scroll.
2 ujjal egyszer simítva görget, 3-am ugrik az oldal aljára/tetejére.
Természetesen állítható, van pro verzió is.#?*@&!
-
Bozek
nagyúr
válasz pigster #108073 üzenetére
Tesztelni kell, mindenkinek máshogy működik. Nálam például Z1 Compact-on és Z5 Compact-on is megy az automatikus. De másik Sony-n is úgy működött, ott csupán abba a problémába futottam bele, hogy a FLAC-et nem fogadta el.
Örülök, hogy megoldódott a problémád.
(#108076) beg: Ugyan már, a játékoknál is megkérdezte.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz HoTaZo #108081 üzenetére
A "Start service" és a "Permanent activation" is legyen bekapcsolva.
Beállításokban pedig az "Automatic Start".
5.1-en simán működik nálam, de 4.4.2-n az E-robottal indítom az aktiválását.Szerk.
Ja és a + gombbal kell hozzáadni az alkalmazásokat (böngésző, beállítások, fájlkezelő, stb), ahol használni akarod.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
A Nova-TeslaUnread nem mutatja az olvasatlanok számát a telefon és az üzenetek ikonján, pedig szerintem rendesen be van állítva. Andorid 6.0.1 firmware: G920FXXU5DQA7_G920FOXX5DQA2_XEH, Samsung Galaxy S6
Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz zeon.hu #108084 üzenetére
Semmi gond. Én nem jeleztem a kérdésemben.
Lesz root is előbb-utóbb, de egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha jól működik root nélkül, akkor nem erőltetem a garancia miatt. De, ahogy lejár biztos bátrabban ugrok neki, mert tudom, hogy sok minden igényli.
Max. most nem fut, de ott lesz a Play listámban és, ha itt lesz az ideje, akkor újratelepítem.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-
Kékes525
félisten
válasz Oldman2 #108088 üzenetére
Igen. A Novan belül a teslaunread beállításokból indultam ki, az átvitt a rendszerbe és ott engedélyeztem. Most már a teslaunread nem figyelmeztet az engedély megadásra, mert gondolom rendben találja azt. Avastból ezt látom:
Androidból közvetlenül hol lehetne megnézi? Az uninstallálás, majd újrainstallálás használna? A Missed It! sem müködik (a TelslaUnread alternatívája) .
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
GEPESZ66
veterán
A Chrome böngészőben nincs olyan lehetőség, hogy pl. a vissza-előre gomb a kijelzőn jelenjen meg, Samsung a telefon?
Ne mindig a telefonon lévő vissza gombot kelljen nyomogatni.
A Samsung gyári böngészőjében ezek a kijelzőn vannak.[ Szerkesztve ]
-
-
hattrickuser
aktív tag
Tud valaki olyan app-ot ajánlani, ami minden egész órában jelez? Egy egyszerű beállított hangjelzéssel például. Az órám megadta magát, az minden órában jelzett egy csippanással, hiányzik
-
törölt tag
válasz hattrickuser #108095 üzenetére
Tudod, hogy mit javasolnék.
-
Bozek
nagyúr
válasz Kékes525 #108094 üzenetére
A kép alapján nem egyről beszélünk... Bár a Samsung-ok menüjét nem ismerem, de ha hazaértem, akkor ránézek. Itt a kép szerint azokat lehet kijelölni, amiknek megjelenhetnek az értesítései. Amire én gondolok az az, hogy melyik alkalmazás fér hozzá a többi alkalmazás értesítéseihez.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz chungee #108080 üzenetére
Szép kereken fogalmaztál és türelmes is vagy
Eddig semelyik Androidos telefonomon nem kellett hozzá semmilyen app, mindegyik alapból tudta. Az még elképzelhető, hogy a szükséges mp3 csengőhangot be kell másolni valamelyik speciális mappába (ringtones vagy hasonló).
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
válasz hattrickuser #108099 üzenetére
Rákérdezhetek?
E-Robot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest