-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Kinetic scroll másnál is leáll a mai frissítés után?
4.4-en és 5.1-en se jó, ment is vissza a korábbi verzió.#?*@&!
-
sphe
senior tag
válasz Viktor0610 #108439 üzenetére
Én ennek egy korábbi verzióját használom és tökéletesen működik.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
Krill77
őstag
Hi. Tableten 4.4.2 alatt ha total commanderben zenet halizok csak előtérben szol. Pl opera v akar a home screen nel is leall.
Erre valakinek help? Köszi -
MODERÁTOR
-
Krill77
őstag
válasz Viktor0610 #108455 üzenetére
Itt is csak az elhallgatas utan ertesitesi sávban ujra playt kell nyomni. Tok mem értem. Ja a berakott szamok kozul valasztok egy ujat az meg megy, de ez utan ha pl home ot nyomok akkor pausol..
Ez a legegyszerubb es a tcben tudok szamot valasztani legegyszerubb a mappak miatt. -
air
nagyúr
válasz tomboy0013 #108453 üzenetére
És persze még én vagyok a bunkó.
Sebaj, megszoktam.
Igaz, senki nem születik zseninek, de olvasni, tájékozódni max. a facebookot használják.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Krill77
őstag
Huawei tab T1 7.0 root valaki? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
beg
veterán
Google family link: [link]
Szülői felügyelet a poronty account-ja felett. Még egyelőre meghívásos a hozzáférés.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Bozek
nagyúr
válasz meko1 #108466 üzenetére
Ezt írtam: "A linkelt oldalon egy 2015. júniusi verzió érhető el a telefonomra, szóval az se okés."
Mint mondtam, ez a Google Play-es linkre vonatkozott, ezt kellett volna értelmezni. Semmi, de semmi köze nincs ahhoz a hozzászólásomnak, hogy az APKMirror-on mikori van fenn. De neked ez még másodszorra se jött le...
-
meko1
tag
válasz Bozek #108471 üzenetére
na ja,csakhogy:a playről vagy nem tölthető le,vagy régi(mint kiderült),tehát akárhogy értelmeZEM,a hozzászólásoknak a megoldás szempontjából,-tehát frisebbet,máshonnan bizony lehet az erre áhítozóknak!,-semmi haszna nem volt,s akkor itt be is fejezhetjük
a terep az okosoké,mi többiek tanulunk,s jó haszonlesőként csipegetjük a morzsákat(ha képesek vagyunk)
kyrie -
Karcub
senior tag
Használja valaki a Package Disabler Pro nevű alkalmazást? Látjátok értelmét használni?
-
Krill77
őstag
Nagy kijelzon (tablet) nalatok is csak 3 szot ajánl fel a Swiftkey? Hisz tobb is kiférne. Van erre valami beállítás?
-
törölt tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Android 5.1 alá létezik-e olyan app, ami a memóriában lévő összes (nem rendszer) appot egyetlen pöccentéssel bezárja ?
És nem kell egyesével kitörölni...[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
6-os droidról 7-re frissítés után (OTA) kell FR és nulláról belakás?
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
DS39
nagyúr
válasz zeon.hu #108485 üzenetére
igen, ezek normális márkák, Doogee-n pl nincs.
mondjuk amire célozni akartatok, azzal egyetértek, minek?
nem kell mindent egyből kilőni a memóriából, mivel egy-egy alkalmazás újra betöltése több akku időt fogyaszt. (persze van olyan alkalmazás azért ami futtat több szolgáltatás a háttérben, azt lehet célszerű, ha tudjuk, hogy nem használjuk huzamosabb ideig) -
Panthera
őstag
Üdv!
Az mitől lehet, hogy ugyanazon telefon típus egy készüléke nem hajlandó leolvasni egyes NFC-s kártyákat, míg a többi telefon igen? Érzékeli őket, de ezt írja: "nincs támogatva a címke". Amelyikkel gond van, pl. a paypass-os bankkártyát, azt olvassa.
Az android verzió lehet az oka vagy az akksi?Köszönöm!
-
Dyingsoul
veterán
válasz meko1 #108466 üzenetére
Srácok légyszi ne veszekedjetek egy ilyen hülyeség miatt, félreértések megtörténnek, ennyi.
Csak hogy valami érdemi dolgot is hozzátegyünk még a témához:
(#108465) vadászcsiga: Dehogynem... Baráti körben feljött témának a Galaxy áruházból letölthető Gömbpanoráma ami a telefon -esetemben S7- gyári kameraszoftverébe épül be. Namármost ez a Gömbpanoráma sok helyen megtörik, persze tudjuk, hogy ilyen képösszerakó algoritmus soha nem fog olyan jó összképet adni, mint egy 360-as kamera (pl Gear 360). Feljött témának, hogy a Google Camera jobb képet csinál és ezt szerettük volna tesztelni.Egy másik ismerősömnek pedig Galaxy K Zoom-ja van 4.4-es droiddal. Neki is szüksége lenne az appra mert megtetszett neki, hogy én az S7-tel 240 fps-sel felvett videót milyen szépen be tudom lassítani. Az ő gyári kameraszoftvere nem tud ilyet, a Google Camera viszont elméletileg tud. Ma adtam neki hozzá linket, így még tesztelés alatt van a dolog.
Szóval nálunk ezek voltak a szempontok, ezért nem lehet szerintem azt mondani rá, hogy felesleges.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Használ valaki Nova launchert?
Egy funkciót nem találok. A telóm novás kezdőképernyője 2 oldalból áll. A bal oldali oldalon vannak az alapdolgaim idő dátum és a napi szinten használt programjaim. A jobb oldali lapon, amihez ugye egy jobbra götgetéssel jutok el vannak a szintén fontos de kevésbé gyakran használt programjaim. Ha innen indítok el valamit, majd használat után megnyomom az alul középen lévő kört és ezzel visszamegyek a kezdőképernyőre ugyanoda a jobb oldalra rak vissza ahonnan az adott programot indítottam.
Be lehet állítani hogy a kör jellel mindig a bal oldali oldalra juttasson vissza a progi?
Köszi!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
vacs
veterán
válasz KubanitoS #108491 üzenetére
Persze, rengetegen használunk novát!
Kb így kell: feloldott kijelzőn egymással szembe húzod két ujjadat, ekkor "szerkesztés" mód jelenik meg, itt kiválasztod melyik lap legyen az "alapértelmezett" és az oldal tetejét ráböksz a házikó ikonra (kép). Innentől ez lesz a kezdő lap!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
-igu-
addikt
Ez a megoldás nem orvosolja a fenti problémát, legalábbis nálam ugyanazt az oldalt hozza be, amit utoljára használtam (1+ 3T).
Ellapozok az alapértelmezett oldalról, indítok egy app-ot, majd középső gombbal nem az alapértelmezett oldalra dob, hanem arra, ahonnan indítottam az app-ot.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
batai15
félisten
üdv! chromeban mióta van az hogy nézek googleben képet, ha képre kattintok nem a lapozhato képek jönnek be,hanem egyből a weboldal?
-
vacs
veterán
válasz -igu- #108493 üzenetére
kaciokos & Phülöp!
Valamit nagyon rosszul csináltok.
Nekem 3 oldal van létrehozva nova-ban, a középső van beállítva alapnak.
Ha a bal vagy a jobb oldali oldalról indítok app-ot és kilépek a home gombbal, akkor először tényleg azt az oldalt nyitja meg, ahonnét indítottam az app-ot, de ha még egyszer megnyomom a home gombot, akkor már visszalép az általam beállított kezdőképernyőre!Phülöp:
feloldott kijelzőn egymással szembe húzod két ujjadat, ekkor "szerkesztés" mód jelenik meg, itt kiválasztod a bal oldali lapot és az oldal tetejét ráböksz a (most még átlátszó) házikó ikonra és ekkor fehér színűre vált az ikon (kép). Innentől ez lesz a kezdő lap!Nem értem ezen mit nem lehet megcsinálni!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Dyingsoul
veterán
Nova Launcher fizetős változata mikor szokott akciós lenni? Az akciózás köthető valamihez vagy teljesen random? Hallottam emberkéktől, hogy olcsóbban vették meg valamikor, nem tudom, hogy ilyen akciózásokkal lehet-e kalkulálni-számítani rájuk.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-igu-
addikt
Amit írsz, eddig is ment. Nem ez az eredeti probléma, hanem az, hogy egyből, második tapicskolás nélkül dobjon az alapértelmezett képernyőre.
Nekem ez amúgy nem gond, nem én vetettem fel - ellenben a te válaszod nem megoldás még mindig.
Ha van ránk időd, kérlek, taníts még, mester! De úgy, hogy arra válaszolj konkrétan, amit kerdeznek...A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest