Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
doomino
újonc
válasz
doomino
üzenetére
Na , félsiker. Egy YouTube-os tutorial segítségével addig állitgattam valamiket, amig már most fut Fast módban az emulátor.
A kérdés az, hogy ezzel létrejött az az .apk kiterjesztésű fájl is, amelyiket telepítenem kell a telefonra? És hol találom és milyen néven? Átkutattam a teljes wincsit, de nem találom. Feltételezem az a neve hogy programom.apk. -
doomino
újonc
Fogalmam sincs. Ez egy 8.1 Windosos laptop Intel Core I3 procival.
Egyszerűen feltettem az Android Studiót és feltételeztem, hogy azt tesz fel, ami neki kell. Jó darabig motyogott, majd jelentette, hogy kész. Nem fér az eszembe, miért nincs ez a dolog úgy megcsinálva, hogy menjen. Programozók százai dolgoztak rajta, s az eredmény az lett, hogy nem fut. A többi programnyelvet csak felinstallálom és megy. Miért van ez ennyire túlbonyolítva?
S azt honnan tudhatom meg, hogy mivel ütközik mi? -
doomino
újonc
Üdv!
Sajnos nem kaptam választ a kérdésemre, hogy a HAX Not running hibát hogyan hárítsam el. Már lecseréltem a HAX vezérlőt arra, amit kér a rendszer, de továbbra sem tud emulálni az Android Stúdióm, vagyis nem tudom használni. A net tele van ezzel a kérdéssel, de sehol nincs rá válasz, csak linkek tömege, de nem boldogulok vele. Volt valakinek ilyen baja és hogyan hozta rendbe?
-
doomino
újonc
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze, világos, csak a lefuttatott program hogyan kerül át a telefonomra? Gondolom,a létrejövő .apk fájl lesz a telepítő. De azt hova teszi a program? Az Android Project/1program/1program.apk lesz ez a fájl?
-
doomino
újonc
Üdv mindenkinek!
Mint kezdő androidos, lenne pár kérdésem a rutinosabbakhoz.
Feltelepítettem az Android Stúdiót. Kellő szopás után végre most hiba nélkül elindul és megy is, de amikor a programomat emulálni akarom, akkor HOX hibát ad, nem jelenenik meg semmi az emulált eszközön. Rákerestem a neten, dugig van ezzel a kérdéssel, hogy mi okozza a HOX hibát. De értelmes választ magyarul eddig nem találtam. Vagyis hogyan tudnám megszüntetni ezt a hibát?
Másik alap kérdésem, hogy ha majd sikerül az emuláció és a fordítás, akkor majd egy .apk fájlom lesz a megfelelő könyvtárban, amit fel kell telepítenem a telefonomra? Az Android Studió automatikusan létrehozza ezt a fájlt? S ha a programom neve pl. Program1, akkor a létrejövő apk fájl neve Program1.apk lesz automatikusan?
Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest