- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
1. SDK managerben az adott platform alatt van olyan pont, hogy Intel System Image. Ezt kell letölteni az inteles emulátorhoz.
2. Alapesetben csak egy futtatást kell nyomni Eclipseben, és magától lefut az undeploy/deploy és run/debug, a kézzel másolgatást valóban el kell felejteni. Ahhoz, hogy az ADB lássa a készükéledet, egyrészt engedélyezni kell a készüléken amit megtettél, másrészt a megfelelő drivert is fel kell tenned a gyártód oldaláról.
3. Ezek szerint nem látja az ADB a készülékedet. Biztonság kedvéért az adb devices paranccsal megnézheted, hogy látja-e.
4. Jól értem, hogy full android kezdő vagy? Sztem ne gesztusokkal próbálkozz, egy alap kis kattinthatós példát rakj össze először. A gesztusoknál már meg kell érteni az Android képernyőeseménykezelését, amely annyira nem is egyszerű.
-
Hát tényleg nem így használjuk, de ennek az Eclipse-hez semmi köze.
Az ARM-os emulátor teljesen halott ügy, felesleges erőltetni, mert még egy erőművön is használhatatlanul lassú. Van viszont Intel System Image, amit ha kombinálsz az Intel HAXM-mel (paravirtualizációs driver), akkor nagyon gyorsan futó emulátort kapsz – cserébe nem használhatsz semmilyen Google szolgáltatást (Play Services, Billing, stb.) vagy API-t, mert azt nem tartalmazza.
De ha van tableted (jól értem?), akkor kapcsold be a fejlesztői lehetőségek alatt az USB hibakeresést, és használd azt! Badarság nem a valódi eszközt használni. Bekapcsolás után a DDMS perspektívánál meg kell jelennie az eszközlistában a tabletnek, és a következő Run/Debug hívásnál is fel fogja kínálni.
Ha még nem tetted volna meg (és Windowson dolgoznál), az SDK-ban található "Google USB Driver" csomagot fel kell raknod az SDK Managerrel, majd megadni az SDK\extras\google\... helyet, hogy ott keressen drivert a rendszer.
És ha a driver felrakása után se jelenne meg a DDMS-ben, akkor megpróbálhatod az USB kapcsolódási módot (státuszsáv) MTP-ről PTP-re állítani. Nekem több Nexusszal is volt ezzel gond.
-
Van pár megoldási lehetőség.
Az egyik ami eszembe jutott, hogy csinálsz egy egyedi View osztályt, ahol az onDrawban használod a Canvas forgatás és drawBitmap (src, destes overload) metódusait.
A másik meg, hogy veszel egy ImageViewt, kódból állítod be hogy mit rajzoljon ki - a részlet kivágásához a Bitmap.createBitmapet használod pl. -, majd az egész IV-t forgatod el.
Az előbbi szerintem hatékonyabb memória és sebesség tekintetében is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest