- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát tényleg nem így használjuk, de ennek az Eclipse-hez semmi köze.
Az ARM-os emulátor teljesen halott ügy, felesleges erőltetni, mert még egy erőművön is használhatatlanul lassú. Van viszont Intel System Image, amit ha kombinálsz az Intel HAXM-mel (paravirtualizációs driver), akkor nagyon gyorsan futó emulátort kapsz – cserébe nem használhatsz semmilyen Google szolgáltatást (Play Services, Billing, stb.) vagy API-t, mert azt nem tartalmazza.
De ha van tableted (jól értem?), akkor kapcsold be a fejlesztői lehetőségek alatt az USB hibakeresést, és használd azt! Badarság nem a valódi eszközt használni. Bekapcsolás után a DDMS perspektívánál meg kell jelennie az eszközlistában a tabletnek, és a következő Run/Debug hívásnál is fel fogja kínálni.
Ha még nem tetted volna meg (és Windowson dolgoznál), az SDK-ban található "Google USB Driver" csomagot fel kell raknod az SDK Managerrel, majd megadni az SDK\extras\google\... helyet, hogy ott keressen drivert a rendszer.
És ha a driver felrakása után se jelenne meg a DDMS-ben, akkor megpróbálhatod az USB kapcsolódási módot (státuszsáv) MTP-ről PTP-re állítani. Nekem több Nexusszal is volt ezzel gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest