Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ralfee106
tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális ez a tábla (megnéztem 2019-ben frissült utoljára), de hátha jól jön vkinek:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i6gYAlEEB8Wpbr4E3jY3ctuYvNR5SiuokzPLb5WiQlw/edit?gid=0#gid=0Régebben ez volt a szentírás.
-
LackoMester
addikt
válasz
tranceplanet
üzenetére
Respect
-
tranceplanet
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Köszönöm, felveszem a listára az Aorus tápokat. ASRock tápot pedig le és utána olvasók hol a bibi. Kárt nem okozok vele mert saját részre készült a lista, nem közösségi részre, de azért mindig tanul valamit az ember.
-
LackoMester
addikt
válasz
tranceplanet
üzenetére
Okés, értem. Abszolult pozitív a munkásságod, szóval nagy
, nem sok emberkének van kedve, ideje ilysemire.
A fórumos visszajelzések alapján az AsRock tápja ( SL850 G) problámás több estben is, ha egy tipusból felkerült a listádra a 750W és 1000 W kivitel, akkor a 850W- nak is ott a helye ( lást ADATA Reactor) de van több ilyen is, nálam ott lenne a helye a Gb Aorus Elite AE850/1000 PM PG5 tápoknak is. ( Jó most kicsit haza beszélek
) Még 1x magánvélemény.Én mindenképp kikérném a Melyik tápegységet vegyem? fórum legénységét . Biztosan lesz aki segít ebben.
-
tranceplanet
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
meg hiányzik olyan is aminek fent lenne a helye
Azt szívesen veszem, ha leírod melyik nem megbízható. Azt is megköszönném, ha megírnád mik hiányoznak a listáról. Nem fontos itt, akár PM-ben. A lista nem rang szerint van csak így vittem fel őket, amúgy is az ID számít. Egy másik táblázat hívja meg őket és ott csak az ID számít, egyszóval ez nem egy ranglista csak egy adatbázis.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
A sorrend szerintem nincs, max a feltöltés határozta meg.
Az első oszlop mindössze ID, tehát nem aszerint van sorrendbe, hogy melyik a legjobb

Mert az igények mentén válogatva amúgy is nehéz lenne sorrendet felállítani.
-
LackoMester
addikt
válasz
tranceplanet
üzenetére
Hát azért van itt olyan táp amik mostanába sorra pukkannak el, meg hiányzik olyan is aminek fent lenne a helye, meg hát a sorrend sem az igaz, de azért OK a táblázat.
Szigorúan magánvélemény.
Témához
A Cybenetics mind 3 tipust bevizsgálta, rendben volt, rossz nem lehet, szerintem is ilyen Raijintek Cratos kategória. Amúgy majd a idő meg a júzerek eldöntik, mennyire lesz életképes a dolog.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
tranceplanet
üzenetére
-
IstvánLászló
őstag
Igen így van de az lemardt sajnos,hogy Chieftecek nem gyátó,henem Ő veszi a belsőt más gyártóktól,régebben a Delta minőségü belsővel vette és máig igen ténylegesen jó megbiztható és legfontósab a feszűltségek mindegyik 5%-os türéshatárón-belül vannak,remélen nem szólnak le ezért a beszélgetésemért.
A mai tápok tudom én is modernebbek,főlek a vga kártyáknak a tápellátása és a tápcsatlakozója váltózót és a teljesítményük,mai napig tudnám használni ha táp híbám lenne a gépemben,táp témámról ennyit tudok mondani.
A témám csak is építő szándékkal mondtam. -
válasz
tranceplanet
üzenetére
Elég profi!
-
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Igen, ezek a Delta belsős Chieftecek nagyon jók voltak, sok jót hallottam róluk én is.
-
IstvánLászló
őstag
Kolégának válaszoltam,de ha ugy gondolod ténylegesen légyszíves tőrőlni a #26 IstvánLászló válaszomat köszönöm a előre is mert már nem tudom tőrőlni.
Értelek nem momdok semmit.de nincsen probléám - veled és nincsen okom haragudni,véleményed a tiéd én tiszteletben is tartom,célom nem a víta keltésevolt ennyi. -
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Ne haragudj, de én ezt nem bírom elolvasni.
Üdv.
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm a kedves válszodt és az információt a tápról,nem ájúlók el a ventitől,mert az cserélhető,de a belsejéban ha akát ellszál egy SMD alkatrésze - azt potólni nemigazán gondolom hogy tudnánk,tápot javítani maximum kodiknak a cseréje az még máma is megoldható.
Amit írtam a tápról csak is jó szándékból és nem degradálásí célból,gépemet nem biznámrá,de ha tesztelésre megkapnám hamar kideriteném pontos mérésekkel is azt milyen a táp tudása és fontós a minősége,tömören ennyi a táp témámban.
-
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Oké, ez hogy kapcsolódik ide?
A kettő között Föld, Hold távolság van minőségben is.
Szép dolog a romantika, de a 20 éves platformot ne hasonlítsuk már ehhez.. tedd OFFba.
-
IstvánLászló
őstag
Dettó,"Röviden: nekem nem kéne, de nem olyan rossz táp.",nekem van még 15 éves CHIEFTEC Delta belsős 500-550-es tápom,egy hónapja kitakaritottam teljesen tisztára a belsejét ventijét és kűlsejét és most ólyan mint az újkórában.
Az alkatrészeit mind átnéztem,panelje-kodik is mind híbátlanok,persze teszteltem műterheléssel majdnem a maximumig,tápfeszültségeit mértem mindegyik az 5%-os méréshatárba belefér,biztos nem megy a bontoba,majd keresek valamijen jó retro-alaplapot.
A retro téma miatt vettemelő,de az alaplap megadtamagát és eltetem vissza a szerkrénybe,szerintem ilyen minőségben nem könnyű jó tápot találni,tápra én nagyon is háklisvagok, mert a gépünknek a fő alkatrészén nem szabad spórólni.
-
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Julikát semmi képpen sem.
A Raijintek Cratos kb. ugyanaz belül, mint a cikkben szereplő táp, előbbi bár jól működik, sokan szidják, hogy cicereg... Olcsóbb tápoknál kispórolják az alkatrészekről a zsugorcsövet és a ragasztót, ott ez nem szempont. A 148-as venti szerintem agyrém, bár erről írtam lentebb.
Röviden: nekem nem kéne, de nem olyan rossz táp. -
válasz
IstvánLászló
üzenetére
SANR belsős táp.

Ismert márkáknak is készítenek tápbelsőt.
Hogy Te mit látsz ezenkívül bele, ez már a Te dolgod.Linkelték az infókat róla. de tessék.
Japán kondik vannak benne.

-
IstvánLászló
őstag
A tápnak a képét belsejéről láttam,szrintem egy fiókszökevény,láttátok biztosan a képen,valamilyen koppintása egy tápnak,nem mondok nevet mert,mindenkinek más jóbb tápok tetszenek,mia váleményetek a belsejéről,vagy kérdezzem inkáb meg a julikát.
-
-
Ja mostanában semmit, kitartok az MSI MPG A650GF mellett, pár éve vettem nevetséges áron, pár kábele hiányzott, de nekem az nem is kellett. Tökéletes, halk és az én konfigomhoz időtálló még egy ideig. ( Jófajta CWT beles)
Ha véletlen megmakkan van itthon egykét Seasonic SS400ET, de a mostani gépet egy TFX FSP 250-essel is hajtottam egy ideig.
Nem is tudom mit vennék most az új tápok közül. Egy ideje kimaradtam a tápos témából, majd lehet benézek a topicba.
-
-
csibe1
veterán
-
Nekem mindegy mi a neve, csak jó legyen a belseje.
Legutóbb mondjuk jót nevettem egy poszton a FB-n, ahol egy Chicony tápot is életveszélyesnek titulált a jól szakértő közönség.
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem tudom mire gondoltál, kedves fórumtárs, nincs itt semmi vicc.
-
válasz
oettinger01
üzenetére
Volt egy olyan szerény elképzelésem, hogy ha egy ismeretlen gyártót először hivatkozik egy cikk, akkor pár szóban leírja, mit lehet tudni róluk.
-
Ilyen névvel, hogy Oral Pro nekem inkább az elektromos fogkefe jut eszembe.
Szerk.: a bele egyébként nekem hasonlít a Raijintek Cratos és valamelyik Enermax tápéra, azaz SANR beles lehet. A ventilátor tényleg 148? Agyrém... Egyedi méretű, nem cserélhető.
-
Elsőre nem rossz, de SANR, és mint OEM gyártó, rengeteg ócska megoldása van.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ergoGnomik
üzenetére
...szerintem meg mindenki másnak is, aki nem táp-brand figyelő üzemmódban él, hanem csak cikkekből szeretne kerekebben informálódni...
A cégnév 7-szer szerepel az oldalon... egyszer bele fért volna az eredet...
Máskor meg olyan szinten vannak kifejezve dolgok szóismétlés elkerülésére, hogy kétszer fordulok le a székről, míg az első lefordulásból leérek a földre! -
ergoGnomik
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Kezdésnek nem rossz, de igazából ez sem válasz a fórumtárs kérdésére. Némi keresgéléssel ki tudtam deríteni, hogy valószínűleg ez egy tajvani cég. Ő pedig ezt a minimális munkát szerette volna megtakarítani saját magának.
-
Csupán a cégről nem derül ki semmi a nevén kívül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem sok emberkének van kedve, ideje ilysemire.
) Még 1x magánvélemény.

A Raijintek Cratos kb. ugyanaz belül, mint a cikkben szereplő táp, előbbi bár jól működik, sokan szidják, hogy cicereg... Olcsóbb tápoknál kispórolják az alkatrészekről a zsugorcsövet és a ragasztót, ott ez nem szempont. A 148-as venti szerintem agyrém, bár erről írtam lentebb.