Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
pittbaba
üzenetére
Bocsánat, félreértettem.
A dokumentáció szerint az onRetain... helyett a setRetainInstance (boolean retain) használata javasolt. ((Gondolom, kompatibilitási problémák miatt az előző is működni fog.)) Ez más elven működik, nem egy objektumot, hanem az egész fragmentet (ami kb. egy activity, vagy activity rész) őrzi meg. Nagyképernyő és JB hiányában ebben még nem mélyedtem el, csak elolvastam. Megmondom őszintén, más részek sokkal inkább érdekeltek, mint az, hogy a rendszer egy jól ismert részét kicserélték. A nálaménál későbbi gépeken.
((Off: még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy nyerek valamit a GB rendszer lecserélésével. Szintén SGS2. ÉS: néhány verzióval ezelőtt még nem láttam, h. használhatnék API11 feletti osztályokat - kompatibilitási kiegészítéssel. De lehet h. csak én voltam figyelmetlen...))A static-ról (c-s alapon) én is azt gondoltam, hogy az egyetlen példányt jelöl. DE NEM! (Olvasd el a többi részt is, megvilágosodik, remélem! ebben középen) Csak azt jelenti tehát, hogy a belső osztály v. változó nem a példányhoz, hanem a külső osztályhoz kötődik. Arról valóban gondoskodni kell, hogy EGYETLEN példány legyen, de ezt a fentiekben megtettük. Legfelső szintű osztályként nem kell a "static" és működni fog!
A programot úgyis tesztelni kell először, és akkor kiderül, hogy a tesztelők melyik megoldást tartják jobbnak, és átláthatóbbnak. Sztem. itt biztos találsz olyat, aki buszozik, és szívesen utazik ezzel.
Én beépítenék egy visszafelé mutató ellenőrzést is (a rosszindulatúak elkerülésére nem is teljes körben talán): ha elmozdult egy megálló, akkor visszaszól a központi szervernek, és jelzi a változást. Valahogy úgy, mint a túra-térképeknél leadott útvonal. Meg az igo is megkérdezi mindig "Megérkezett a célhoz?"
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest