Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Én itt élek Pesten évek óta, de nem itt nőttem fel, így ez a funkció lesz, igazából pont erre építem az alap szerkezetet. Jó lenne, valami irányzék is, hogy pontosan helyileg oda tudjon menni a user a megállóba, de az később, a kiadott adatbázis amúgy sem a legpontosabb eddigi tapasztalat szerint, de majd.. ez még új dolog

A kérdésem erre a részre vonatkozott:
Ezen a ponton átalakítottuk a belső TimeConsumingTask osztályt static típusúvá, vagyis egyetlen timeConsumingTask létezhet. Hogyan tudnánk ezt megőrizni, miközben az UI-szálon futó alkalmazásunk újraindul? Az Alkalmazkodjunk az új környezethez! Felületi változások c. cikkben már beszéltünk az onRetainNonConfigurationInstance() metódusról, mellyel egy értéket meg tudunk őrizni a program újraindulása alatt. ((Megjegyzendő, hogy ezt a módszert a Honeycomb rendszertől kezdve érvénytelenítették. Az új módszer azonban a Fragment-ek beható ismeretét igényli, ezzel később (ha a gépünket Jelly Bean-re frissítettük) részletesen foglalkozunk.))Én is a frissítés gombra gondoltam megoldásnak, csak nem tudom érteni fogja e a user magától, hogy ha nincs indulási időpont, akkor neki a frissítés gombot kell nyomkodnia, de kitalálom.
Galaxy S2-n meg mini-n tesztelek, még én sem foglalkoztam a tablet méretekkel..
És még valami: Én külön fájlba vettem az Async osztályomat, nem engedi static-ra rakni, hogy ne fusson több egyszerre, azt a hívó activity async startoló metódusában csekkoljam indítás előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest