Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A linux topikban már próbálkozom, de lehet hogy itt van ehhez hozzáértő. Kb 2 de lehet hogy három hete próbálkozom egy android 14 firmware kibontással. Sajnos a super.img-ben lévő system, vendor stb partíciókat nem tudom sehogyan kibontani illetve úgy kibontani hogy azok tartalma ne nulla bájtos fájlokból álljon. Deflate csomagolás kellene de azzal sem sikerül semmire jutnom. Linuxon mountolva látszanak a fájlok de kimásolni nem lehet sehogyan.
ért itt ilyesmihez valaki? Már feladom, nem jutok tovább és már nnagyon meguntam. Talán van valami auto kicsomagoló elrejtve az fw-ben ami egyedi és így oldották meg? Más ilyen fájlokat simán kinyitok csak éppen ezt az egyet nem amire szükségem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest