Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• domel

tag

Sziasztok! 9-ről 14-es Androidra váltottam és van pár dolog aminek pislogok. Szerencsére a legfontosabb két applikációm kis kepesztéssel de lefordult, a többivel meg majd el szórakozok. Először is ami a leg szembetűnőbb, hogy ha a vissza (bezárás) gombra kattintok, akkor vagy lefut az onDestroy, vagy nem. Úgyhogy most az onBackPressed()-be rakok egy finish()-t, mert más ötletem nincs (az onDestroy-ban mentek, vagy állítom le például az internet rádiót)
    Volt egy internetrádiós ébresztőórám is, na az nem működik. Foreground service alatt egy PendingIntent-et állítottam be egy AlarmManager-nek ami a megfelelő időpontban elindította a program Activity-jét, ez most csak úgy működik, ha nem lépek ki a programból, szóval ez így megbízhatatlan.
    Harmadik dolog ami így eszembe jut, az a wifi debug. Néha párosodik, akkor boldog vagyok, de leginkább nem. Arra rájöttem, hogy a wifi router 2,4 és 5 GHz-en működik, és ha a PC 5GHz-en, a telefon 2,4GHz-en kapcsolódik, akkor biztosan nem fogják egymást megtalálni, de egyfajta hálózaton látják egymást, mégis valami gebasz van. Úgyhogy marad a kábel.

Új hozzászólás Aktív témák