Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Végül is a futtató masina egyéni paraméterei adják meg,hol kezd majd pusztulni egy túl nagyra nőtt háttér adapter miatt.
Ha azt túl kicsire hagyom akkor viszont a hálózatot terhelem azzal, hogy folyton lekéregetem az adatokat amikor az user le meg fel scrollozgat az ujjával, én meg a háttérben noszogatom az adaptert.
Adott esetben ez a kis mozdulat (amit nagyon sokan úgy használnak hogy szinte észre sem veszik) felesleges adatforgalmi díjat is generálhat.
Mivel ezt egy általánosan használható objektnek szántam volna, legjobb az lenne ha a beállításoknál kilobájtban lehetne paraméterezni hogy hol kezdjen eldobni már korábban letöltött adatokat. (amiket aztán lehet hogy egy pillanat múlva ismét le kell töltenie) Az egyik ablakban, viewban ez lehet hogy ötezer rekordot engedne meg, egy másik nézetnél ahol képek vannak vagy ilyesmi, ott meg csak ötvenet.
Egész délelőtt gyúrtam az OpenAi-t meg a netet, de az összes megoldás kezdemény elhasalt valahol.
Most úgy látszik bámulatos módon nehéz egy tetszőleges objektum konkrét méretét lekérdezni Kotlinban. Nincs egy sima sizeOf.Lehet hogy túlgondoltam, ezt most elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Asus Radeon HD5770 GDDR5 512 MB 128 bit videokártya
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest