- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Köszi, megnézem ezeket is.
Átrágtam magam ezen : https://amitshekhar.me/blog/kotlin-coroutines és némileg úgy érzem világosodik a dolog. Annyira tán mégsem bonyolult ez, csak régen mintha jobb lett volna a felfogásom .
Az Ekler Péter egy respektábilis személyiség, jók a tanfolyamai, semmi esélyem nem lett volna nélkülük elindulni ebben a dologban. Azonban amíg nem keresek ezzel pénzt (és elég valószínűtlennek tűnik, hogy valaha is fogok...), addig sajna nem tudok már költeni rá több papírnyi összegeket, még akkor sem, ha amúgy megérné az árát. Hobbiként már csakis olyan dolgokat csinálok amik nem kerülnek látható pénzbe. Régebben csináltam fából is dolgokat csak úgy szórakozásként is, de ma már azt is csak akkor csinálom meg ha vagy nekem kell, vagy van aki kifizeti a gépkopást, áramot, anyagokat, a ráfordított időt...hónapokig is csend van a műhelyben. Egyelőre marad az internet, meg a fordítgatás. :-/ . Azért így is szórakoztat, meg ott van a lottó faktor is... hátha valahogy mégis kisül belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Triton 500 (PT515-52) BONTÁS RTX 2080 Super, i7 10750H 300Hz alkatrészek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs