- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Köszi, megnézem ezeket is.
Átrágtam magam ezen : https://amitshekhar.me/blog/kotlin-coroutines és némileg úgy érzem világosodik a dolog. Annyira tán mégsem bonyolult ez, csak régen mintha jobb lett volna a felfogásom .
Az Ekler Péter egy respektábilis személyiség, jók a tanfolyamai, semmi esélyem nem lett volna nélkülük elindulni ebben a dologban. Azonban amíg nem keresek ezzel pénzt (és elég valószínűtlennek tűnik, hogy valaha is fogok...), addig sajna nem tudok már költeni rá több papírnyi összegeket, még akkor sem, ha amúgy megérné az árát. Hobbiként már csakis olyan dolgokat csinálok amik nem kerülnek látható pénzbe. Régebben csináltam fából is dolgokat csak úgy szórakozásként is, de ma már azt is csak akkor csinálom meg ha vagy nekem kell, vagy van aki kifizeti a gépkopást, áramot, anyagokat, a ráfordított időt...hónapokig is csend van a műhelyben. Egyelőre marad az internet, meg a fordítgatás. :-/ . Azért így is szórakoztat, meg ott van a lottó faktor is... hátha valahogy mégis kisül belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -20% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest