- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
//Mire az alábbit megírtam, megoldódott.... Rendesen futtatva azért nem ment mert el volt írva a bekérő sor. Debug ablakban meg úgy látszik nem lehet kiértékeltetni ezt a kifejezést....
Sziasztok,
Vajh mi az oka annak, hogy a getString(id) nekem semmilyen formában nem megy?
Se a MainActivity onCreate -ben, se sehol máshol. Bárhol, bármilyen formában próbálom elérni, hibát ad vissza. A legkülönbözőbb elérésekkel, kontextekkel próbáltam. A string azonosítót feladja, aztán mégis az a hiba, hogy nem találja.
Most két sztring resource fájlom van, de default és egy (en) változat, de gondolom nem ez lehet a baj.
Órák óta szívok vele, amiket a neten találtam már próbáltam, de vagy nem is jött nekem elő a javasolt függvény, vagy ha mégis az is ugyanígy nem működött. Fragmentjeim is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest