Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Köszi a tippeket, utánaolvasok, ki fogom próbálni amiket nem ismerek belőle.
Sok mindennel játszom, kísérletezem amibe belebotlok... igazából csak a tapasztalás, tanulás kedvéért írogatom amiket most csinálok. Érdekes, hogy pár programsorral olyan funkciókat lehet megvalósítani, mint az írott szövegek felolvasása... ugyanakkor például éppen ebben jött elő, hogy ha előkészítem
tts = TextToSpeech(mycontext, ttsListener )
majd a listener initjében szeretném beállítani a default lokációnak megfelelő hangot ...
val voice = tts?.voices?.first { it.locale== Locale.getDefault() && !it.isNetworkConnectionRequired}
if (voice != null) {
tts?.setVoice(voice)
}
Hát a tts.voices egy 389 elemű lista, amelyből nekem csak az a 2-3 elem kell, ami megfelel néhány paraméternek. Ennek a listának a szűrése ( .filter{} ), keresni benne ( .first{} ) elemet a mostani tapasztalatom szerint baromi lassú... egyelőre nem találtam azt a módszert ami ne tűnne nagyon lassúnak.
A másik, hogy intiben beállítom a sebességet (alapból is amúgy is 1 lenne gondolom)
tts?.setSpeechRate(1f)
de ennek ellenére az első néhány megszólalás sokszor nagyon hadarós. Aztán lelassít a beállított normál tempóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest