- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
BÚÉK mindenkinek!
Van az a dolog, hogy ha nem tiltom le a képernyő forgatást, akkor újraindul az egész cucc a forgatás után és elveszik az alkalmazás teljes állapota.
Egyelőre a fix orientációt használom, de kísérleteztem használni az "onSaveInstanceState"-et meg a párját...
Szimpla kulcs-érték párok mennek azzal nincs is baj, de van nekem egy rakás másféle objektumom is amiket meg kéne tartani.
Mint például egy ilyen
var MatrixDraw = mutableListOf<MyImageView>()
változót, amiben van egy lista spéci ImageView objektumokból, saját beállított propertykkel meg ilyesmi.
Az ilyenek kimentésére-visszatöltésére nem találtam működő megoldást sehol.
Nem tudtok olyasmi megoldást, aminek csak megadom a kulcsot, meg az értéket, aztán ő elvacakol a megfelelő metódus kiválasztásával, konvertál típust ha kell.... szóval megoldja a kimentést, visszatöltést bármire amit a memóriában találok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest