Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Egy kész fw-t szedtem szét és abban kutakodok. Annyira azért nem értek hozzá hogy nagyon mélyen belenyúljak, csak tanulgatom a dolgot de az zavar ha valamivel megakadok. pedig régen már megoldottam ezt a feladatot valahogy, de nem találom hogy akkor mit csináltam.
Az is elég lenne ha a magyar fordítást megtalálnám hozzá, mert van a menüben Kikapcsolás, Újraindítás, Sleep, és a Recovery, de ez utóbbit sajnos Beállításoknak fordították. Ha erre klikkel valaki akkor belép a recoveríbe és sajnos utána nem indul már a CE. ( kettős indítású rendszer)
Vagy ezt a menüpontot ki kellene venni de legalább a fordítást megcsinálni normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi