Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
angyalpc2
üzenetére
Félelmed jogos!
Én egyszer úgy jártam, hogy egy nehezen megszerezhető adatbázist raktam a raw mappába, aztán egy év múlva unalomból letöltöttem az apk-t külső forrásból, mert a play áruház applikációi egy csomó más szoftverboltban is megjelennek a tulajdonos engedélye nélkül, na szóval letöltöttem, átneveztem az apk-t zip-re, majd belenéztem, és ott volt az én féltve őrzött adatbázisom eredeti formájában. Windows alatt a resource tartalom befordítódik az EXE-be, viszont android alatt ez nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Akció: Használt 1TB NVME SSD-k.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egyszer úgy jártam, hogy egy nehezen megszerezhető adatbázist raktam a raw mappába, aztán egy év múlva unalomból letöltöttem az apk-t külső forrásból, mert a play áruház applikációi egy csomó más szoftverboltban is megjelennek a tulajdonos engedélye nélkül, na szóval letöltöttem, átneveztem az apk-t zip-re, majd belenéztem, és ott volt az én féltve őrzött adatbázisom eredeti formájában. Windows alatt a resource tartalom befordítódik az EXE-be, viszont android alatt ez nem így van.