Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Láttam egy olyan preferences megoldást, ahol egy osztott képen (nyilván fragmentben) a bal oldalon voltak a "fő" beállítási lehetőségek, melyekhez csoportonként a jobb részen más és más albeállítási lehetőségek jelentek meg. Ez nagyon tetszett, de nem emlékszem a program nevére, hiába kerestem. (Telon meg nem csinál ilyet persze)
Van erre valamilyen egyszerűsített mód, vagy esetleg valaki találkozott egy ilyen tutoriallal? ("Kézzel" meg tudom oldani, de szerintem kell legyen erre valami erősan automatizált módszer, amit nem látok. Vagy legalábbis nem látok át.) Előre is köszönöm!
(Ott tartok, hogy az Activity EGY fragmentet simán megjelenít, amit xml-ből feltölt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest