Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis infó csontot, hogy merre induljak. Eddig csak App Inventorral csináltam nagyon alap dolgokat. Sztem a mostani elképzelésem sem túl bonyolult. Egy Magyar automatizálót használok, az E-Robotot. Azt szeretném elérni, hogy kezelje a kimenő hívásaimat. De nem jelenik meg választható hívóalkalmazásként (mint pl. a Skype, VOIP, Viber, stb.). Ezért arra gondoltam, hogy készítenék egy ilyen hívóalkalmazást, ami a szám urival küldene egy broadcastot a Robotnak. Receiver van a Robotban és Tamással (a fejlesztő) is régóta kapcsolatban vagyok. Szóval Robot részről a támogatás adott. A kérdésem az, hogy mitől függ, hogy egy alkalmazás megjelenik -e választható hívóalkalmazásként, hogyan lehet ezt elérni és milyen programot ajánlotok a létrehozására? Esetleg App Inventorral össze tudnék rakni egy ilyet? Tulképp csak egy segédalkalmazásról van szó, még kezelőfelületre sincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest