Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eastsider
    nagyúr

egyelőre simán betöltötte a loader az imageviewekbe :DD szóval ez tuti fogyaszt...
    illetve jelenleg palceholdernek a drawable-ből az app ikonja van benn, ami még fogyaszthat...
    ahogy Karma írja UIL ezt mindet intézi, vagyis a seggünk alá rakja :))

egyébként úgy néztem, hogy háttérfolyamatban evett 200mb-ot az app, de akkor tuti a képek miatt.. mindjárt tolok egy tesztet kikommentezve azt a részt (úgyis törölni kell)

most néztem genymotionben 10mb körül volt a fogyasztása, lehet hogy csak a custom ROM miatt van ez?
    jah... fals riasztás volt... genymotionbe akármit csinálok 11mb-ot eszik (4.4.2, N5) (végigmentem az összes listán)

VAAGY... telefonomon a futtatási környezet ART-on van..

megy is a cucc szépen. memória fogyasztás megtöltött adatbázissal (képekkel) 15mb. tényleg egyszerű használni
    lepucoltam és full újratelepítettem....

még csinál furcsaságokat az UIL (felcseréli gyors scrollozásnál az első és utolsó képet), de biztos csak a configgal kell játszani, vagy valamit nem jól inicializáltam.
    nagyon szuper gyors....

már csak a backStackkel, és a wheel-lel kell megküzdenem

egyébként az mitől lehet, hogy dualPane módban hozzáadás után felkerül a listába a mező, singlePane módban pedig a lista full eltűnik?

Új hozzászólás Aktív témák