Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A kérdés több, mint jogos, de a válasz egyszerű: megígértem, hogy még a hétvégén elkészítem, és így egyszerűbb volt feltölteni. (Így is késtem vele egy napot
) ((Igaz, az nem mentesít, hogy az AIDE, amit tableten használok, alapból ismeri a GitHubot)) Ha megfelelő géphez kerülök, akkor felkerül oda, ill. blogcikket is szerettem volna/szeretnék írni erről, mert én rengeteget tanultam belőle - többek között itt kapott infókból is. Az eredeti ötlet többet tud, a kapcsolt táblákat (kereszthivatkozásokat) is kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ((Igaz, az nem mentesít, hogy az AIDE, amit tableten használok, alapból ismeri a GitHubot)) Ha megfelelő géphez kerülök, akkor felkerül oda, ill. blogcikket is szerettem volna/szeretnék írni erről, mert én rengeteget tanultam belőle - többek között itt kapott infókból is. Az eredeti ötlet többet tud, a kapcsolt táblákat (kereszthivatkozásokat) is kezeli.