Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
macsaba97
csendes tag
válasz
macsaba97
üzenetére
Most jött az az ötlet, hogy ugye vannak a bluetoothos headsetek amivel léptetni lehet a zeneszámokat. Márpedig szerencsémre a zeneszámoknak lehet borítóképük. Mivel nekem úgy is majd vezeték nélkül kell irányítanom a telót, ezért amit bukok azzal, hogy minden képet zenéhez kell rendelni, vissza jön ott h nem kel az rc modulokkall meg ezek soros átvitelével babrálni. Na mivel ebben így semmi kihívás nem lenne, gondoltam arra, hogy milyen jó lenne ezeket a képeket teljes nézetben nézegetni. Nem tudom de valami azt súgja, hogy az a sok zenelejátszó nem közvetlen a bluetooth vevővel kommunikál hanem akár a telefonban van valami olyan megoldás, hogy a rendszer küld egy üzit a lejátszóak hogy váltson. Na most ilyen kis zenelejátszót írni sem lehet gyerekjáték bár gondolom nagyságrendekkel könnyebb mint az előző verzió. Arra is gondoltam, hogy biztos van olyan program ami ránagyít az egész képernyőre és azzal ráközelíteni egy egyszerű lejátszóra. Van ilyen, vagy egyéb ötlet? Ja és amúgy köszi az eddigi gyors reakciót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest