- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Kicsit szégyenlem, hogy mindig én kérdezek; valószínű egy picit nagyobb fába vágtam a szekercét, mint gondoltam...

Van két adatbázis-táblám. Db1 egyik mezője (egy long id érték) hivatkozik Db2 egy elemére. Amikor Db1 űrlapját jelenítem meg, akkor természetesen nem a long érték, hanem a Db2-ben hivatkozott elem szöveges részei kerülnek kiírásra. Ez szerencsére eddig elég jól működik.A kérdésem a következő: létre tudnék-e hozni olyan custom TextView-t vagy akár speciális osztályt, amelyik KÖVETI a hivatkozás megváltozását. Vagyis, ha a long id megváltozik, akkor frissíti a hozzá tartozó szöveges értékeket is (kikeresi az új értéket az adatbázisból). ÉS mindezt valahogy úgy, hogy a Fragment (amiben az űrlap elhelyezkedik) újraindításait is átvészelje.
Bocsánat, ha homályos egy kicsit a kérdésem. Bevallom, nekem is. Ezt a funkciót most a Fragment-en belül elhelyezkedő kódrészek valósítják meg, csak szeretném ezt a kódot egy kicsit elhatárolni a Fragmenttől. Pl. ha több hasonló hivatkozó értékem van, akkor is tudjam használni. Van valakinek valami ügyes ötlete? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest