Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm a segítséget, és a sok olvasnivalót! Megint sokat tanultam, és legalább látom, hogy jó irányban kezdtem tapogatózni.

Helyesebb lett volna talán a teljes problémát leírni (és ez absz. android): Egy összetett adatbázisban több, egymásra hivatkozó tábla van. Class A,B,C... mindegyike egy egy táblához tartozó ListFragmentet jelent. ((És van egy hasonló, "űrlap" szerű csoport is táblánként.)) A ListFragment legtöbb része (Loader, Filter, kommunikáció az activityvel) azonos, de a táblára vonatkozó részek, egy-egy menüpont azért különbözik. Ezért gondoltam egy "közös" template szülő absztract osztályra.
Az Activity csak a Fragmentek kezelését végzi, az ő szempontjából elég annyi, hogy ez egy Fragment, a részletek (leszármazások) nem érdekesek.
Nos, ezért gondoltam arra, hogy a newInstance is közös lehetne - csak épp itt nem látom, hogy melyik al-osztályból kellene példányt készíteni.
Amit olvastam, annak alapján a newInstance mindig az al-osztályba kerül, így én is ezt a megoldást fogom követni. Elfér ott az a három sor...To SektorFlop:Örülök, ha működik! Az idő meg úgyis körbe-körbe visszajön - nekem is rengetegen/rengeteget segítettek! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest