Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
rgeorge
üzenetére
Az előző linket pont azért tettem be, mert azt boncolgatja, hogy nem triviális a megoldása.
Én ezzel a problémával egy szótár-adatbázis kapcsán találkoztam. Hová tegyem? Végül abban maradtam magammal, hogy ez az external cardon kívül a felhasználó dolga - aki a konkrét esetben én magam vagyok. Annyi segítséget tettem bele, hogy az utoljára kiválasztott könyvtárat megjegyzi. Én meg annyit jegyeznék meg, hogy az új tabletemben nincs sd-kártya, viszont beépített 16 Gb, ami több mint elég. Így az elgondolás "bejött".
Még egy ötletem van: ha betölteni akarsz nagy v. sok file-t, akkor a file-ok alapján lehetne esetleg megkeresni a könyvtárat. Mentésnél ez persze nem segít...
Még egy: Elixir2 - elég ügyes program, de nem tud különbséget tenni "külső" és "belső" sd között
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Metal topik
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs