- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
diablo666 #26511 üzenetére
Gyárival, amíg így megfelel addig az lesz valszeg.
Eddig Dead Triggeren kívül a Dead Space-t és az AB Rio-t (ez alapból fenn van) teszteltem, ezek közül csak Dead Triggernél van, hogy kicsit beszaggat ultrán ha sok a zombi.De az a Nexus S-emet még mediumon is megeszi.. Majd tesztelek egy párat (pl Rage, az elég durvának néz ki), és írok
-
feka007
veterán
Nem gáz, hogy eléggé meleg a hátulja az Aurora II-mnek egy ponton (talán akksinál) gamolásnál?
-
feka007
veterán
Na itt az Aurora II-m.
39 nap után..
De legalább nem lett megvámolva és jó olcsó volt.
Android 4.0.3-at érdemes rajta cserélni vagy jó ez az alap? Kicsit idegesítenek ezek a kínai cuccosok pl a billentyűzeten, ezt hogy lehet eltüntetni?
-
feka007
veterán
Másnak is volt, hogy ennyi ideig jött China Posttal pandawillről? Okt 8-án vettem meg, 11-én jött a mail, hogy shipped. Chinapost tracking oldalán november 25-i updatetel volt, hogy továbbítva a célországba, de moat már semmit nem ír rá az a retek oldal, csak 500as vagy milyen hibát.. Lassan disputeolnom kell.. Ennyi ideig még soha nem jött egy cucc se, így utölag inkább fizettem volna a jobb postáért már
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
Másnak se működik ez a szar China Post tracking? Beírom és 500-as hiba......
-
feka007
veterán
válasz
Chaser #24110 üzenetére
És mennyi a gari az Aurora 2-re amúgy?
Egyébként ebből a szempontból sokkal jobb az eBay, ott ha vmi nem olyan volt kicsit mint az ad-ba, akk disputeoltam, és már jött is vissza a tallér a számlámra, mert jobban fosnak a negatív értékeléstől az egyéni eladók, mint a kis pénzvesztesgégtől -
feka007
veterán
11-én feladták az Aurora 2-met, jó lenne, ha itt lenne 2 hét múlva. De úgyis a vámtól függ hogy mennyi idő, volt h egy teló hátlap 1 hét alatt itt volt tracking szerint, de a vám miatt több volt mint 4 hét.
-
-
feka007
veterán
Na végül egy Ainol Novo 7 Aurora Ⅱ-re esett a választásom, mint első tablet. 128.98 volt védőfóliával. Szerintem jó lesz arra, amire én használom majd, HD film, szövegolvasás, pár Androidos gamma. Teló úgyis ellátja a többi funkciót
China Post-tal mennyi idő alatt szoktak megérkezni innen a dolgok? Úgy mint eBayről, ~2-3 hét?
-
feka007
veterán
Melyik gépet ajánljátok az alábbiak közül?
Cube U30GT - 35k
Ampe A10 - drágább egy tízessel
HOT N101 - 50k, ez már lehet sok kínaiért, nem?
Arra kéne, hogy míg megyek vonattal, ne az ablakon kelljen kibámulnom meg empéhármaznom naponta ~1,5 órát. Főleg HD lejátszásra használnám és szövegolvasásra, meg arra, hogy leszokjak a Nexus S-en való netezésről, mert rontja a látásom eléggé..
Szempont az lenne, hogy melyikben van a legerősebb hw, legmegbízhatóbb OS, melyik éri meg legjobban. Vagy mondhattok mást is ilyen árbanKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest